dracekvoČlenPřidáno
před 5 letJá si teď dělám nějaký hrubý plán letní cesty.
Krumlov, Třeboň, Telč, Moravské budějovice, Znojmo, Mikulov, Lednice.
Tak právě hledám místa na servis. Takže si hledám kempy v okolí, kde by se to nechalo. Cokoliv nad 300 korun rovnou škrtám, budu tam jen přespávat, takže nevím za co by po mě měli chtít víc peněz.
Škoda, že u nás nejsou klasické stellplatz, kde za 5€ člověk přespí, vyleje bordel a dočepuje vodu.
Jinak plánuju taky spát nadivoko. Jen jsem chtěl vzít holky vykoupat a přenocovat na Vranov. Jenže za tu cenu mě ani nehne. Ještě bych byl schopnej na ten jeden den akceptovat cenu 450,- za obytku. Ale dalších 150,- za osobu už fakt nezaplatím.
To se raději za tu cenu stavím vykoupat v aquaparku.
Upravil dracekvo dne 21.05.2021 09:52,
před 5 letNa tom Vranově i Bítově se místa pro parkování a vykoupání bez pobytu najdou. Já je mám připravená. Obě jsou zajímavá místa.
Tak ta cena je určitě mazec, ale na druhou stranu podle fotek vybavení a recenzí to je asi na české poměry velice slušný kemp. Osobně raději pojedu například na měsíc do Řecka než trávit za takové peníze dovolenou u rybníka v Čechách. Jezdíme do Řecka mimo sezónu (červen nebo září) a platíme s kartou ACSI komplet servis max. 20 Euro/den.
Milos195ČlenPřidáno
před 5 letVím,že v této republice jsou nějaké dohody složité, ale prostě tyto předražené kempy vynechávat.