TaboraciČlenPřidáno
před 19 letSamozřejmě že si druhý ročník řízkobraní nenecháme ujít a už se na vás moc těšíme.Dorazí v pátek ve večerních hodinách.
Jiri MajkiČlenPřidáno
před 19 letŘízky máme rádi tak je přijedeme skusit jestli jsou dobré jako u nás.
CharlieČlenPřidáno
před 19 letTo je smutné. Zase ten termin mame obsadeny:c;p
U Matyska je prijemne.;j
Upravil Charlie dne 09.10.2007 14:58,
před 19 let
SvitavaciČlenPřidáno
před 19 letMatýsku, máš štěstí a my smůlu: máme rodinnou akci, tento ročník řízkové žranice musíme vynechat.
Šumperáci se hlásí také k Matýskovi a prosí o zajištění jedné komůrky v penzionu, neb s sebou karavan nepotáhneme. Na všechny se těší Petr a Jarmila
Rádi přijedeme (pátek k večeru), už se moc těšíme.
LLS ;d
BobikČlenPřidáno
před 19 letNo nevím jestly pojedu budou ty řízečky košer Matýsku ?? ;j ;c ;d
- Odhlašuji se - práce nás žene jiným směrem ;p:c
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letJak už jsme předesílali ústně, musíme s politováním konstatovat, že se tentokráte nezúčastníme, i když je nám to opravdu líto. Jedeme na pozvání k příbuzným do Německa. Takže se budeme těšit na fotky a článeček.
Matýsku, nemáš seznam, kdo vlastně všechno přijede?
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte,
se zájmem čteme, ale at čteme jak čteme, nedověděli jsme se jak to je s těma řízkama. Nikdy jsme na této akci nebyli, ale řízky mňam, mňam.
Už jsme s Vámi dlouho nikde nebyli, tak musíme z mamčou něco vymyslet.
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letTakže jsi řízek dělal tam někde v přívěsu, nebo jak????:o:o:o:o:o:o:o
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letTo se mi líbí....rychle mi řekněte, jaký byl největší řízek, ať máme s mámou nad čím přemýšlet - na čem ho usmažit!!!! Mňam mňam .
Jedéééééém !!!!
Přijedeme čtvrtek nebo pátek, ještě uvidíme. Vezmeme si svého prcka bydlíska, jsme už na něj zvyklí, jsme sobestační, ale když bude elektrika, tak to bude super, stačí mi na rozhánění vzduchu.
Já už mám hlad......;-;-;-;-;-
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letJeště jsem zapoměl, to bude poprvé co se potkají Matýsci, že???
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letNa Romanovo přání ;) (taky mě to zajímalo) :a :
Matýsek
Machajdovi
Doktorovi
Roman
Jirka M
Kájínkovi
Vojta z Hradce
Táboráci
Jirka Majki
Šumperáci
Jirka S
Ondřej a Lenka
Bobíci
JIH
Mazoši (alias Katka)
To je smečka!!! :a:i:a
Upravil olga liska dne 26.10.2007 10:00,
před 19 let
Jiri MajkiČlenPřidáno
před 19 letJeště souřadnice a je všechno OK.