PLAFČlenPřidáno
před 19 letAhoj ve spolek .
Bohužel zklamu všechny zájemce o slivovici .Kamarád momentálně nemůže nic přivézt , protože nejsou bezpečné cesty ;p. Pokusíme se přijet jen na sobotu .Důvody jsou jednoduché ,karavan zazimován:w ,v sobotu je v Chotusicích veteránská burza a v neděli má moje máma v Poděbradech oslavu šedesátin :o.
Mějte se fajn a v sobotu AHOJ
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letPlafe :c:c:c. Co budeme dělat? My jsme ji nechali v Německu /pro veliký zájem/ . Teď jsme na suchu :c:c:c. Až bude, objednávám rovnou 5 ks třešínek. Ale těšíme se, že Vás uvidíme. :_
Upravil Sarka dne 01.11.2007 19:24,
před 19 letAhoj Mílo, mám trochu bordel v tom kde to přesně je, pojedu od Horušice přes Sulovice, potom odbočím do leva na Lišice a zhurba na pů cestě to je ?
Ještě, že máme karavanky. ;-
A nebo je to na poslední křižovatce v Sulovicích do leva a jsem tam.
Tom
Upravil Tom dne 01.11.2007 20:05,
před 19 letByl jsi Toma o sekudnu rychlejší.
uknajČlenPřidáno
před 19 letPřijedem v sobotu odpoledne zatím ahoj
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, od Horušic je to druhý vjezd vpravo. První je dům pak je vysoká žlutá zeď, přes ni je vydět umělý kopec jsou tam posuvná vrata, těmi budete všichni najíždět. Ve vratech je vlevo branka. Dál je malý domek a začíná náves kde napravo je pokračování žluté zdi a vjezd k nám na dvůr, č.p.6 naproti máme hospodu.
Když tak :t
Čao zítra M:_
uknajČlenPřidáno
před 19 letHm já to věděl tenisový kurt ho..... hospodu tam má
Chtělo by to šipky a cedulky.
PLAFČlenPřidáno
před 19 letTam musíte trefit i po slepu :D
Tak tohle vypadá hodně slušně, Míla a Stáňa budou určitě dobří hostitelé ale bohužel jsme jíž slíbili účast jinde. Doufám, že až bude 1. ročník budeme u toho. Všem prima zábavu a někde zase :_:_:_.
Pro Uknaje: zima už se blíží tak se těšíme.
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letJééé, lidičky, nás tam ale bude ... !!! :=:=:=
Tak domácí rada (pod nátlakem :) ) rozhodla,že JEDEME. Těšíme se na Vás.Dorazíme v pátek na večer.:_
PS:Síma pojede v sobotu na sraz.Jenom doufám,že až bude na srazu a mě zavolaj do práce,tak nám někdo pohlídá Verunku.
BobikČlenPřidáno
před 19 letMachajdici jasne pohlídame ;t a kamaradi Milovy narozky prosim oslavíme nebo ochlas..... zitra v sobotu až všichni dojedou doufam že souhlas dík Bobík ;d
Upravil Bobik dne 02.11.2007 08:06,
před 19 letNo Míro, to jsem upřímně rád. Přeci jen z nás dvou jsi pan kytarista TY.:=
Miru3ČlenPřidáno
před 19 letTak domací rada rozhodla že jedeme také v sobotu :=:_
Péťa+Michalka+Miru
Já ti Romane děkuji za poklonu,:u ,ale ve dvou se to lépe táhne;c a já nepiji:=,tak se trénuj.
BobikČlenPřidáno
před 19 letMachajdo vem prkenko a budem tři ;n hod;gna Simonka
Upravil Bobik dne 02.11.2007 12:26,
před 19 letMám novou hrkačku;n,Síma;l darovala,budeš koukat:D