Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

EM2210 Ultrazvukový měřič plynu v lahvi

Poslední aktualizace před 4 roky
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 4 roky

Ruda1970 napsal:

@Ruda1970 -

Zdenek a Alena napsal:

@Zdenek a Alena -
Nemáte někdo tohle ? na Amazonu i s dopravou cca. 900,-

Díky za "pošťouchnutí"Wink. Není potřeba ani Amazon, dá se pořídit i tady, např. https://www.zbozi.cz/vyrobek/rothenbe...4625521946.
A pokud je to opravdu Rothenberger, tak bych kvalitě a funkčnosti i věřil Like.

Dík to vypadá zajímavě už jsem to objednal až přijde budu referovat
Mám sice tu trumu, ale má vadný snímač co je pod přítlačnou gumičkou a někdy nechce měřit tak uvidíme.
Ruda1970Ruda1970Člen
Přidáno před 4 roky
Tak už je doma a dokonce i funguje Like. Napájen je z 9V baterie a aktivuje se přitlačením senzoru na láhev. Stejně bych ale řekl, že původ má v EM2210.
Život není jen o práci Wink, ale bez ní to stojí "za prd".
Upravil Ruda1970 dne 09.03.2022 12:46, před 4 roky
Ruda1970 Připojili následující obrazek:
rothenberger.jpg
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 4 roky
Mohu potvrdit,také od úterý doma a odzkoušeno na AL plnící a funguje.
ropropČlen
Přidáno před 4 roky
Mě na plnicí hliníkové láhvi nefunguje, v návodu napsáno jen pro ocelové láhve. Kdyby měl někdo zájem, prodám se slevou.
J
Jarda885Člen
Přidáno před 4 roky
Já jsem koupil měřič, který byl inzerován jak na AL tak na ocelovou láhev. Funguje na AL láhev, ale nefunguje na ocelovou. Máš ověřeno, že na ten Tvůj na ocelovou láhev funguje?
ropropČlen
Přidáno před 4 roky

Jarda885 napsal:

@Jarda885 - Já jsem koupil měřič, který byl inzerován jak na AL tak na ocelovou láhev. Funguje na AL láhev, ale nefunguje na ocelovou. Máš ověřeno, že na ten Tvůj na ocelovou láhev funguje?

Ahoj, byl jsem ho vyzkoušet na ocelových láhví, funguje. Dokonce jsem ve skladu našel poloprázdnou mezi plnýma. Nakonec jsem zjistil, že pod správným úhlem funguje i na hliníku. Nicméně nemám prostor pro měření na druhé láhvi a nevím, kterou duo kontrol dříve vyprázdní, takže mi je nanic. Jedná se o Rothenberger.
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 4 roky
Mám ten Rothenberger,viz.obrázek od Ruda1970 a mě funguje bez problémů. Musí se dobře přitisknout na láhev a kolmo. Hladinu ukáže docela přesně (tlak je doporučený 6kg) ,nefunguje na sváru a poněvadž mám láhev přikurtovanou pevně ocelovými pásy,tak na pásech nefunguje,jen tedy přímo na těle láhve. Podle návodu by měla být láhev čistá.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 28
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025