Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Pozdrav z Maďarských termalu Mesteri

Poslední aktualizace před 5 let
G
GrbyČlen
Přidáno před 5 let
Po nás chtěli ten certifikát, že máme obě dávky. V kempu říkali, že jsme první zahraniční turisté u nich. Opatření v podstatě žádná, vše otevřené, bez roušek. Děti do 10 let nemusí mít ani test.
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 5 let
Psal jsem na MZV tak čekám na odpověď. Z jejich stránek to není srozumitelné.
J
pilinispilinisČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj psal jsem do Mošonu a odepsal toto Grinobrý večer!

Kemp a lázně jsou také otevřené. Lze jej však navštívit pouze s platným očkovacím certifikátem.

Pozdravem:

Attila Tóth
recepce.

A taky do Lipotu odepsal toto anglicky Grinear Jan Hruby

The entry of foreign guests is possible by presenting the protection certificates accepted by Hungary to the citizens of the following countries with the following certificates: https://kormany.h...zolasokThe right to change is reserved by Lipóti Termálfürdő Kft.!

Best regards,

Zsófia Kovács

Lipót Thermal Bath and Spa & Camping****

+36304737656

info@lipoticamping.hu

Přeloženo Googlem :‎Drahý Jan Hrubý‎

‎Vstup zahraničních hostů je možný předložením ochranných osvědčení přijatých Maďarskem občanům následujících zemí s následujícími ‎‎osvědčeními: https://kormany.h...igazolasok‎‎Právo na změnu si vyhradil Lipóti Termálfürdő Kft.! ‎

‎S pozdravem‎

‎Sophie Kovacsová‎

‎Termální lázně Lipót a lázně a kempování****‎

+36304737656

info@lipoticamping.hu
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 5 let
Tak mi odpověděli z MZV:
Dobrý den,
potvrzení o první dávce očkování vám může vydat váš lékař nebo si jej vytisknete z portálu, kde je česko/anglicky. Toto bude zcela jistě stačit.
pilinispilinisČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj a můžeš napsat kde to přesně najdu. Dík
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 5 let
Jak jsem psal , dal jsem dotaz na sekretariát MZV.
J
C
Chlapi_sobeČlen
Přidáno před 5 let
@ pilinis - nic není ještě hotové a jednotný evropský pas už vůbec ne :

https://echo24.cz...d=11905352
Upravil Chlapi_sobe dne 26.05.2021 08:13, před 5 let
G
GrbyČlen
Přidáno před 5 let
Asi je to o tom, na koho člověk narazí....ale po nás chtěli potvrzení o obou dávkách na certifikátu, který dostanete až po druhé dávce...
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 5 let
Tak už dva dny píšu do Mesteri, marněShock
Žádná reakce z jejich strany.
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
A co potřebuješ vědět ,byl jsem tam 8dni minuli týden
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 5 let
Za jakých podmínek se dá ubytovat v kempu????
Máme pouze jedno očkování.
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Jircak, musíš pořádně číst, na první stránce vše popisuji.
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 5 let
Informace mám, průkazky taky tak můžeme vyrazit.
J
pilinispilinisČlen
Přidáno před 5 let
Tak jsme v Mošonu máme 1 očkování Rakousko bez kontroly Maďarsko na hranici chtěl vidět papír na očkování. V kempu taky a to je vše.Jsou tady 2 auta a 1 přívěs jen češi. Bazény od 12 do 20 hodin.
smustasmustaČlen
Přidáno před 5 let
Noto mi řeknete, co jste měli za papír. Já jsem tam taky a mně z recepce vypakovali, Ze to nejde. Mám doklad z očkovací portálu občana.0
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Tak se seber a jeď někde jinde
pilinispilinisČlen
Přidáno před 5 let
Smusta máš tohle
Upravil pilinis dne 03.06.2021 16:43, před 5 let
pilinis Připojili následující obrazek:
20210603_163722.jpg
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 5 let
To je právě ta poslední verze certifikátu,kde je již QR kód pro ten zelený pas.Je jiný než se tisknul do 1.června a obsahuje již údaje k tomu potřebné do aplikace. Ten původně tisknutý obsahoval jen cestu ke stránce https://ocko.uzis... Je potřeba se na tyto stránky přihlásit a vytisknout. Aplikace by měla být asi od půli června.
smustasmustaČlen
Přidáno před 5 let
No to je právě ono, ja si to vytisknul v úterý a ono ve čtvrtek je všechno jinak.😀 Ale nevzdal jsem to. Dal jsem kávičku, trochu pohledal na netu a stáhnul nový certifikát a už to najednou šlo. Už jsem vyhraty a spokojený. 😀😀
M
Michal a JanaNováček
Přidáno před 5 let
Co se týče dospělích očkovaných to chápu vytisknout certifikát, ale co děti. Vý prosím někdo jaká pravidla se vztahují na děti kolem 8 let? V Maďarskách lázních. Já našel článek, že v doprovodu rodičů s certifikátem děti v Maďarsku nepotřebují nic, ale nevím zda je to pravda. Příští týden chceme jet do Lipótu.
Moc děkuji za info.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: galasek781, rohlicekjan, majsadr, Grby, Laky, pilinis, FJR, Jirkac, Chlapi_sobe, smusta, Mirek a Jirinka, Michal a Jana, vitara
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 59
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025