Po nás chtěli ten certifikát, že máme obě dávky. V kempu říkali, že jsme první zahraniční turisté u nich. Opatření v podstatě žádná, vše otevřené, bez roušek. Děti do 10 let nemusí mít ani test.
JirkacČlenPřidáno
před 5 letPsal jsem na MZV tak čekám na odpověď. Z jejich stránek to není srozumitelné.
J
JirkacČlenPřidáno
před 5 letTak mi odpověděli z MZV:
Dobrý den,
potvrzení o první dávce očkování vám může vydat váš lékař nebo si jej vytisknete z portálu, kde je česko/anglicky. Toto bude zcela jistě stačit.
pilinisČlenPřidáno
před 5 letAhoj a můžeš napsat kde to přesně najdu. Dík
JirkacČlenPřidáno
před 5 letJak jsem psal , dal jsem dotaz na sekretariát MZV.
J
Asi je to o tom, na koho člověk narazí....ale po nás chtěli potvrzení o obou dávkách na certifikátu, který dostanete až po druhé dávce...
A co potřebuješ vědět ,byl jsem tam 8dni minuli týden
JirkacČlenPřidáno
před 5 letZa jakých podmínek se dá ubytovat v kempu????
Máme pouze jedno očkování.
Jircak, musíš pořádně číst, na první stránce vše popisuji.
JirkacČlenPřidáno
před 5 letInformace mám, průkazky taky tak můžeme vyrazit.
J
pilinisČlenPřidáno
před 5 letTak jsme v Mošonu máme 1 očkování Rakousko bez kontroly Maďarsko na hranici chtěl vidět papír na očkování. V kempu taky a to je vše.Jsou tady 2 auta a 1 přívěs jen češi. Bazény od 12 do 20 hodin.
smustaČlenPřidáno
před 5 letNoto mi řeknete, co jste měli za papír. Já jsem tam taky a mně z recepce vypakovali, Ze to nejde. Mám doklad z očkovací portálu občana.0
Tak se seber a jeď někde jinde
smustaČlenPřidáno
před 5 letNo to je právě ono, ja si to vytisknul v úterý a ono ve čtvrtek je všechno jinak.😀 Ale nevzdal jsem to. Dal jsem kávičku, trochu pohledal na netu a stáhnul nový certifikát a už to najednou šlo. Už jsem vyhraty a spokojený. 😀😀
Co se týče dospělích očkovaných to chápu vytisknout certifikát, ale co děti. Vý prosím někdo jaká pravidla se vztahují na děti kolem 8 let? V Maďarskách lázních. Já našel článek, že v doprovodu rodičů s certifikátem děti v Maďarsku nepotřebují nic, ale nevím zda je to pravda. Příští týden chceme jet do Lipótu.
Moc děkuji za info.