Já vím, nápojový lístek odshora až dolů a zase naopak.
Tak se pokusím doložit fotku rybníčku. Mimochodem, skákání povoleno a neplatí se nic.
Upravil Roman PCE dne 23.07.2007 15:46,
před 19 let Nemáte přístup k prohlížení příloh
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letSkočit si můžeš. ...Možná ale naposledy. :u
Blbý je, že zrovna v této době budem trávit dovču kdesi na jihu. :o
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letVy jste na nás moc rychlí, nestíháme sledovat !!!!! Hlásíme se jako číslo 11 !!!!!!!!!!!! když se loučit s létem a s prázdninama tak pořádně, ne???? To foto ve vodě s židličkami ....to si přece nenechám ujít!!!!!
Myslím, že Tvým dětem se to bude určitě líbit. Jen na to koupání si v té době vezmi neoprén.
uknajČlenPřidáno
před 19 letNeopren neni pořeba stačí posilnit se KARAVANKAMA.Doufam že jich bude dostatek,snad je pražá;ci neskoupí:);):)
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letHele, poučte nás nezkušené, co to jsou ty karavanky. Všimli jsme si , že popíjíte takové ty malé míchané nápoje. To je ono??? Jaké to je??
Správně osmimetře. Ty lahvinky dostaly název karavanky. A jsou opravdu moc dobré. Zastav se v Lídlu a ochutnej. Už jsem vymyslel, kam Tě postavím s karavanem. :)
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letAhoj Jindro, máš pravdu je to ono. Je to limonáda s alkoholem. Mají je v Lidlu a jsou asi 4 druhy(za cca 20,-Kč/kus, v akci za 15,90/kus). Karavanky se to nejmenuje, tomu tak říkáme jenom my. Je to jako limča s vodkou (na mě dost sladké, ale dobře se potom spí). Chce to vyzkoušet.
Ale nééé to bychom si s Martinem nedovolili.:|
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letNe že mě šoupneš někam do příkopy Romane!!!!!! Jak bych to potom z tama tahal!!!!
dcpajaČlenPřidáno
před 19 letTakže se přátelé taky hlásíme.Zatím jsme s Vámi na žádném výjezdu nebyli, tak to snad nyní vyjde.Kolik nás dorazí to ale nevím:). Určitě šofér (38), velitel vozu (38),velitel rodiny(jorkšír Deny,2) a nějaké to dítko (12,možná 17).
Třeba se do té doby někde uvidíme.:|
Seznam přihlášených:
Roman Pce :) ;)
Machajda :):) ;);)
Uknaj :):) ;);)
Jiri Majky :):)
Fun :):) ;);)
PLAF :):) ;);)
Miru3 :):) ;)
LubošN :):) ;);) a Beruška
Lišáci :):) ;);)
dcpaja :):) ;) :3
Katka :):) ;)
Upravil Roman PCE dne 29.08.2007 16:56,
před 19 letNeboj Jindro, na ten plac, co mám zamluvený se nás 15 musí vejít.
Zatím přihlášeno 14 osádek v počtu 48 lidiček a 3 pesanové.:):):):o:o:o
Jirka 100HLČlenPřidáno
před 19 letAhoj Romane, prosíme o přidání Kačenky a Killynky (dítě a pes) Díky;)