Tak já se prosím pěkně také hlásím a beru si číslo devět. Simčo, dám vědět jestli pojede i Lukáš. Anetka Šárko jede.
PetkoČlenPřidáno
před 19 letRomane Ty jsi číslo sám o sobě nemusíš chtít další.:D
já se taky hlásím.Jirka a Jana
Přijedeme v sobotu...dopo
Romane Martinovi se sice nechce jet protože nemá PC,ale doma sám zůstat nemůže,takže ho bereme sebou.Samozřejmě společnost jemu podobných výrostků je výtána.:p
Romane Ty jsi číslo sám o sobě nemusíš chtít další.(Povídal Petko) Ty mne ještě znáš málo, minule jsme spolu mluvili jen chvíli, ale až mne poznáš!!!
Těch výrostků tam Machajdo bude víc. Třeba Petko a další.
Jinak u mne je změna. Nedorazím v pátek, jak jsem říkal, ale v sobotu. Jdeme se Silvou na svatbu. Neboj Petko, den mi bude stačit, abych Ti ukázal co jsem za číslo.
PetkoČlenPřidáno
před 19 letRomane Ty už mě určitě nepřekvapíš. Tebe už totiž znám.:D:D:D
Ale jdi. V osm jsem k Vám přijel a v jedenáct odejel. A byl jsem celou dobu hodný.
Je to definitivní, potvrzujeme příjezd, měli bychom dorazit v pátek okolo 17,00. Moc se těšíme na všechny, Petka osbně zaměstnám řadou technických dotazů od netechnika. Zdravíme Pepča s Věrou.
BobikČlenPřidáno
před 19 letPepo mooc se těšim :b a jestli můžeš dej prosim vědět o akci Vojotvy děkuji Bobik
Upravil Bobik dne 17.07.2007 14:25,
před 19 letBobíku, Vojtu jsem informoval,bude o tom uvažovat.Zdravím Pepča
emjirkaČlenPřidáno
před 19 letTak přijedeme také B) B) B)
petlinČlenPřidáno
před 19 letPřijedeme v sobotu dopoledne. Petr a Jarka
BobikČlenPřidáno
před 19 letPrima těšime se na všechny :b:b
Omlouváme se všem, že nesplníme dané slovo a nepřijedeme na setkání, i když jsme se moc těšili. Nemáme ještě opravené auto po havárii v Maďarsku.
Mějte se fajn a užívejte si to
Jarka a Michal:c:c:c
Hlavně že jste v pořádku,auto se opraví,někdy příště ahoj;)
Ať počítám, jak počítám - počtu posádek se nedopočítám :b
Upravil merfan dne 18.07.2007 17:48,
před 19 let