LukasČlenPřidáno
před 19 letJo Gabčíkovo Vám ukážu. Je tam možnost svézt se parníkem přes plavební komory, to jsme ještě nevyzkoušeli.....Jo a k tomu pivu. Tuším Gambrinus a kozel, myslím, že byly po 25 Sk.....nebo pak maj i místní sračky (pardon, značky)....A co se týká malýho Bobika, tak nevím. Zkusíme zjistit, pošlu tam dotaz.:e
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Upravil Lukas dne 20.07.2007 13:52,
před 19 let
LukasČlenPřidáno
před 19 letTak jsem na to mrknul. Pes je za 100 Sk....tolik hovoří jejich stránky. Jinak ta kalkulace 860 Sk je správně. My jsme to ale měli bez elektriky a platili jsme jen za jedno dítě, takže nás to vyšlo 680 Sk....ale to jen tak mimochodem, aby to nevypadalo, že má včerejší informace je nepravdivá:b
BobikČlenPřidáno
před 19 letaha tak ze do kempu mů:b:bže ?? oder
LukasČlenPřidáno
před 19 letNo když si za něj nechaj zaplatit 100 Sk, tak bych řekl, že může. A jelikož je kemp součástí koupaliště, tak může i tam. Není to od kempu ničím oddělené. A ještě tady byl dotaz, jak je to velký, abychom se tam všichni vešli. Velký je to dostatečně, akorát zhruba půlka kempu je bez stojanů s elektrikou. Takže kdyžtak budeme muset pospojovat prodlužky. Kdo tam bude první, drží místa. Nejlépe nahoře pod stromy.
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte bando!!
název Osmimetráci rodinou přijat jednohlasně, ale nějak to nemohu změnit, asi jsem tele, tak se na to potom ještě kouknu. Ted se jdu najíst, protože jsme přijeli z víkendu a jsme hladoví.
Chceme, chceme, chceme jet s Vámi na termál do DS. Já sice nevím jak to udělám v práci, ale něco vymyslím, a to pokračování v tom kempu u Olmika taky asi bereme!!!
Myslíte , že se s Vámi vlezeme???
Moc Vás zdravíme,veříme že v práci to vyjde a těšíme se na VásB)
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letUž jsem to teoreticky promyslel a možná to půjde. zítry to nějak zorganizuji.:u
LukasČlenPřidáno
před 19 letNo, tak jsme si plánovali klidnou rodinnou dovolenou v DS, ale jak to tak vypadá, "klidná" určitě nebude:p:b:u
uknajČlenPřidáno
před 19 letkídek maš přes rok tak proč o dovolce:):p
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letNo tak já zůstanu doma , no. :):)
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letAhoj. To byste nám Jindro nemohli udělat. Budeme moc rádi, když se přidáte, hlavně, abysme se tam vešli a kdybychom se nevešli, tak se zmáčkneme a je to. Ale Vaši společnost si rozhodně nenecháme ujít. Tak se snaž v práci, ať Ti to vyjde!!!
;) Šárka
Upravil Sarka dne 23.07.2007 12:37,
před 19 let
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letA kdo teda všechno jede???? Zase to samé osazenstvo????
Že bych namíchal boule??? mňam mňam mňam
před 19 letKdo jede?
Plaf :):):p:p
Pepča s megastanem :):):p:p
Radek a Jitka :):):p:p
Rapiďáci :):):p:p
Roman :):p
Chaloupkovi :):):p:p
Machajdovi :):):p:p:p
Šárka a Míra:):):p:p
Hlaste se, já to dopíšu sem
Upravil Sarka dne 01.08.2007 07:40,
před 19 let
před 19 letAsi jedem, ale není to na 100%. Jsme tam jako Funovi
Na čtrnáctém příspěvku jsem i já. Zabudla jsi na mne Šárko.
Děkuji, ale bohužel bez Silvušky. Budu rád, když bude mít volno na Šumavu.A prosím taky s otazníkem.
Upravil Roman PCE dne 24.07.2007 00:34,
před 19 letHlásím,že Machajdovic jede celá rodina.Machajda,Síma,Martin(16),Lucka(18),Verunka(4).:o