Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Víkend 2. - 4.11.2007

Poslední aktualizace před 19 let
D
DoktoroviČlen
Přidáno před 19 let
Je pravda, že na Rozkoši jsme byli na jaře (i když je pro nás příjemně blízko), Velké Losiny nás také zaujaly (na Dlouhých stráních jsme byli vloni), ale nabídka Míly a Stáničky nás zaujala nejvíc. Pokud tam někdo pojedete, rádi se připojíme.
Já chci vidět ovečky. L:g
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
tady Bobici - když Doktorovy tak my taky ;);d taky
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let

Citovat

Bobik napsal/a:
tady Bobici - když Doktorovy tak my taky ;);d taky

Kdyz Bobici, tak my taky!!! ;-;-;-
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Těšíme se,
obec se jmenuje Sulovice leží severně od Kutné Hory směrem na Přelouč. Souřadnice jsou: SŠ 50 00 04; VD 15 24 43, toto jsou údaje které mi ukazuje navigace na dvoře.
Daňci i ovečky mají rádi tvrdý chléb nakrájený na slabé plátky.
Budou vám vděčný.
:_
D
DoktoroviČlen
Přidáno před 19 let
Olgo, sice vůbec nevíme,kde Vomůrš je, ale pochopili jsme, že je to nedaleko Kolína. Kájínek by možná s Fatou Morgánou mohl zajet na kole. Asi ho budeš muset poprosit - on se ale asi moc prosit nenechá. Na Standu prý Fata Morgána udělala taky dojem, na pacientky ji ale nezkoušel. L
SvitavaciSvitavaciČlen
Přidáno před 19 let
Mílo a Stáňo, to se nedá odmítnout! Těšíme se na všechny dvounohé přátele, přízeň čtyřnohých si budeme naklánět chlebem. Zaujala nás taky grilovačka na ohni, u těch našich grilečků je už dost zima, bereme krkovičku!
KajinekKajinekČlen
Přidáno před 19 let
[quote]Doktorovi napsal/a:
je to nedaleko Kolína. Kájínek by možná s Fatou Morgánou mohl zajet na kole. Asi ho budeš muset poprosit - on se ale asi moc prosit nenechá.

Což o to já bych i rád přijel,ale na ledovcích už začala sezona tak jedeme zítra prubnout Hintertux jenom tak na prodloužený víkend bez bab a obytňáku.;):=

Tak snad příště ...v Brně??
Kájínek
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let

Citovat

Kajinek napsal/a:

Což o to já bych i rád přijel,ale na ledovcích už začala sezona tak jedeme zítra prubnout Hintertux jenom tak na prodloužený víkend bez bab a obytňáku.;):=

Tak snad příště ...v Brně??

:c:c Tome Kájínku, přehodnoť situaci. Já chci vidět FATU MORGANU.
Upravil Sarka dne 31.10.2007 23:26, před 19 let
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Sarko dělas vtom boudel Tom je Kajinek a ne Tom tak ;p
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Bobo, příspěvek upraven, aby bylo jasno. Boudel uklizen Pa, pa
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Tak my Vám tu fatu morgánu holky ukážeme, viď Bobo.:a
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let

Citovat

Roman Pce napsal/a:
Tak my Vám tu fatu morgánu holky ukážeme, viď Bobo.:a

Ty máš taky fata morganu??? :o A Bobik taky??? :o Tak proč se mě dnes večer ptal, co že to vlastně je ... :s:s:s
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
ja furt nevím co to je ta morga fatana :c;p
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Dobrá. Slibuji oslavenkyni Olze, že jí fatu morgánu ukážu. Počkám, až si půjde Lišák zakouřit. Jinak:o
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Fun, Bobik, _mch, olga liska, Tom, JIH, Svitavaci, Mila, Roman PCE, Sarka, Doktorovi, Kajinek
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 19
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025