Je pravda, že na Rozkoši jsme byli na jaře (i když je pro nás příjemně blízko), Velké Losiny nás také zaujaly (na Dlouhých stráních jsme byli vloni), ale nabídka Míly a Stáničky nás zaujala nejvíc. Pokud tam někdo pojedete, rádi se připojíme.
Já chci vidět ovečky. L:g
BobikČlenPřidáno
před 19 lettady Bobici - když Doktorovy tak my taky ;);d taky
MilaČlenPřidáno
před 19 letTěšíme se,
obec se jmenuje Sulovice leží severně od Kutné Hory směrem na Přelouč. Souřadnice jsou: SŠ 50 00 04; VD 15 24 43, toto jsou údaje které mi ukazuje navigace na dvoře.
Daňci i ovečky mají rádi tvrdý chléb nakrájený na slabé plátky.
Budou vám vděčný.
:_
Olgo, sice vůbec nevíme,kde Vomůrš je, ale pochopili jsme, že je to nedaleko Kolína. Kájínek by možná s Fatou Morgánou mohl zajet na kole. Asi ho budeš muset poprosit - on se ale asi moc prosit nenechá. Na Standu prý Fata Morgána udělala taky dojem, na pacientky ji ale nezkoušel. L
SvitavaciČlenPřidáno
před 19 letMílo a Stáňo, to se nedá odmítnout! Těšíme se na všechny dvounohé přátele, přízeň čtyřnohých si budeme naklánět chlebem. Zaujala nás taky grilovačka na ohni, u těch našich grilečků je už dost zima, bereme krkovičku!
KajinekČlenPřidáno
před 19 let[quote]Doktorovi napsal/a:
je to nedaleko Kolína. Kájínek by možná s Fatou Morgánou mohl zajet na kole. Asi ho budeš muset poprosit - on se ale asi moc prosit nenechá.
Což o to já bych i rád přijel,ale na ledovcích už začala sezona tak jedeme zítra prubnout Hintertux jenom tak na prodloužený víkend bez bab a obytňáku.;):=
Tak snad příště ...v Brně??
BobikČlenPřidáno
před 19 letSarko dělas vtom boudel Tom je Kajinek a ne Tom tak ;p
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letBobo, příspěvek upraven, aby bylo jasno. Boudel uklizen Pa, pa
Tak my Vám tu fatu morgánu holky ukážeme, viď Bobo.:a
BobikČlenPřidáno
před 19 letja furt nevím co to je ta morga fatana :c;p
Dobrá. Slibuji oslavenkyni Olze, že jí fatu morgánu ukážu. Počkám, až si půjde Lišák zakouřit. Jinak:o