Tim se ale na predni naprave pripravim prave o vyhodu CP pneumatiky. No mozna by byl kompromis, kdyz hodne jezdim, tak pro pohodlnejsi jizdu na predku 4,5 a kdyz treba odstavim na zimu, tak dofouknout predek na 5,5.
@hroznejpeta - Já mám polointegrál na FORDU. Hustím předek na 3,5 a zadek na 4,2ATM. Mám to podle návodu a štítku na pravém sloupku předních dveří.
Bacha. Ford v tom ma bordel. Lepi na vsechny podvozky (vyrabi se v Turecku) stejnou nalepku, at to jde na obytnak, nebo nejake jine vyuziti.
U obytnaku bych tam dal CP pneu a hustil zadek na 5,5 a predek alespon 4,5, pri odstaveni na zimu vice.
Vynatek z dokumentace obytnaku (je to italsky):
Pouzivejte specialni pneumatiky pro campery (mysleno zrejme CP). Hustete 5,5atm (bez udani napravy a zda Ford, nebo Fiat).
Pritom na podvozku Ford jsou z vyroby pouze C a to i pro obytnak (nechapu) a je tam nalepka Fordu 3,5/4,5atm, coz je na C opravdu temer maximum (4,75).
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru. Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru. Vy nemůžete odpovědět v této diskusi. Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru. Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy. Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.