TivatČlenPřidáno
před 5 letLaky
tam bude určitě klid, ale když se koukneš na mojí přezdívku, my kempujeme už od roku 2005 u dráhy letiště, kde se dá i koupat, protože žena je na pláži a já fotim :-)
Tivat Připojili následující obrazek:
camperboyČlenPřidáno
před 5 letPéťo Tivate díky, u Esapa se zastavím pozítří, budu pozdravovat. Laky, okolí Radoviči až po vjezd do Boky znám, jezdil jsem jako vedoucí na ozdravný pobyt pojišťovny VZP, bylo to hned vedle Radoviči, lokalita Plava Laguna. Také nejsem albánský začátečník, poprvé jsem byl ve Škodře v roce 1999. Na hranicích ještě byly tanky, všichni muži od kluků až po dědy chodili zásadně v černých tesilkach a bílých košilích, v šortkách jsme byli trochu jako zjevení. Silnice že Sukobinu do Škodry byla tehdy ještě štěrková. Ale pohostinní slušní a milí byli už tehdy. Peníze za oběd jsme jim v rodinné hospůdce museli vnutit, policajt na motorce půl dne objížděl město aby nám sehnal pohledy se znamkama. Prostě opak nenasytnych Chorvatů.. Miluji Albánii.
TivatČlenPřidáno
před 5 letcamperboy
já byl poprvé v Albánii v 2005, na hranicích už tanky nebyly, ale byly tam dvě buňky, do pasu si musel dát 5 euro a všechno to zapisovali do takové obrovské knihy :-) a pak si projel jímkou se sračkama, který byly naštěstí vyschlé kvůli odmoření, a týpek v umatlaným doktorským plášti si vzal jedno euro :-)
Když mě jednou někde zastavila policie, protože si mě z dálky pletli s jejich dolmušema (místní minibusy), řekl jsem mu, že dovážím albánský konjak do Čech. Skočil po mě a začal mě v okně auta objímat a chlapi z hospody u cesty nás přes hodinu hostili a nemohli jsme se odtud dostat. A to samé jsem zažil s kosovskou mafií u Bajram Curi :-))
prostě když víš jak se chovat, je Albánie skvělá!