Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Caravaning Brno: 8.-11.11.2007

Poslední aktualizace před 18 let
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Míro, kolik aut se vejde k Tobě na firmu, že bychom využili Tvojí pohostinnosti a nakvartýrovali se k Tobě.:o
SvitavaciSvitavaciČlen
Přidáno před 19 let
Všichni ahoj!
Na výstavu nejdeme, pro děti to není to pravé ořechové a bude nám bohatě stačit vaše přeháněné vypravování. Jedeme, abychom se s vámi viděli a také se chceme projít. Pojedeme podle počasí, možná už v pátek a chceme se rozhlédnout kolem Ochozu. Je opravdu kam zajít - naučná stezka Údolí Říčky, Hostěnické propadání, jeskyně Pekárna, Ochozská, aj. Třeba se někdo přidáte ...
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Na vědomí se davá prijedem taky do Brna a po dohodě s Matyskem pokračujem v sobotu odpoledne du Buku nahřat naše krasna tělíčka :s a na bobgulašek :p aby jsme byli ještě krasnější kdo se přidá ;d
D
DoktoroviČlen
Přidáno před 19 let
Ten Matýsek je teda diplomat. Koukám že neukacal jenom nás. Standa kvůli němu musí přeobjednat hromadu pacientů, ale Buk jsme si nemohli nechat ujít.
Výstava je až příští týden, jsme zvědaví, koho ještě Matýsek přesvědčí. L
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
A jakpak je to s tím stáním v Brně? Kde kdo bude a kdo se tam vejde? Že bych si ty pacoše taky přeobjednala:s byť aktuální teplota v Büku je 7 st. :f
Jirka SJirka SČlen
Přidáno před 19 let
.
Upravil Jirka S dne 02.11.2007 12:23, před 19 let
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Sím a rukavice.
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Jirko vem velká čísla:D
MysakMysakČlen
Přidáno před 19 let
ahoj - a jak je to se stáním v Buku - ještě jsme - tam taky - nebyli a jaký je to asi kus cesty z Brna ...? Nebo je to jenom na otočku - v případě , že by jste nás vzali sebou ..... asi bychom se přidali :D
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Navštěva termálu v Buku je pro mě úspora peněz (jinak bych nejel ani náhodou).Při spojení s návštěvou výstavy v Brně mám totiž polovinu cesty v Brně za sebou no a to se vyplatí.:D:D:DTake 230Km do Brna a 230 z Brna do Buku,no a tam do kempu honem do vody.Takže v pátek do Brna večer posedět s přáteli v sobotu výstava a odpoledne směr Maďarsko, kdo chce ať se přidá, jako jsem se nechal přesvědčit já (přeobědnal si tutisty kteří se chtěli ubytovat na jindy)a přidal se k Doktorům a k Bobíkovi.
Jo a jedu sám Pavla se bude oddávat radostem babky u svého vnoučka v Hradci. Tak doufám ze se o mě postaráte ......... čau Matýsek
Upravil Matysek dne 04.11.2007 08:17, před 19 let
MysakMysakČlen
Přidáno před 19 let
jóó a jezdíte s karavanem nebo obytným autem - my karavanem a tudíž se maličko řídíme :| osumdesátkou ;s
Upravil Mysak dne 03.11.2007 22:01, před 19 let
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Jedeme obytným autem, ale myslím, že se nikam nespěchá:k:k:k,tak není co řešit.Jo a z Liberce pojede asi ještě Luďa, ale to není ještě jisté.Na Slovensku je potřeba koupit dálniční známku 160 Sk. Maďarsko se neplatí úsek na odbočku na Strombateli je zdarma.Zdraví Matýsek
MysakMysakČlen
Přidáno před 19 let
koukám, že jezdíte po dálnici - i do Brna ??? a z Brna na Slovensko ? - to není dálnice, ale hop:@stráda :) . Slovenskou známku rozdýchám a co to Maďarsko, kemp a vstup do thermálu ... dá se tam platit kartou ??? ........ už se tam vidíme ;M
Jestli tedy nezapadáme sněhem - pořád to slibují :v
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Jezdím Hradec Králové --Svitavy --Brno,z Brna skokanda dálnice.Karta v termálech bez problému cena před 14 dny 580Kč (2xosoba,auto,plac,přípojka místní poplatek a hlavně vstup do termálu) s vlekem je to stejné Zdraví Matýsek
Upravil Matysek dne 04.11.2007 08:20, před 19 let
MysakMysakČlen
Přidáno před 19 let
jj , tak tuhle cestu "vrchem" také volím raději , když jedeme tímto směrem ... a ještě lépe v noci .
Doufám , že se ještě něco dozvím o Brně , kde se utáboříte a tak ... :).
T
TomČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj, nevíte jak je velký parkoviště v tom Ochozu ? je to u restaurace u Votrubů ?
Dík Tom
Upravil Tom dne 05.11.2007 11:37, před 19 let
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Přátelé, dovoluji si doplnit info ke stání v areálu výstaviště (velodrom). Bohužel pan provozovatel Zdeněk Valenta, se kterým jsem telefonovala, nechtěl přistoupit na žádnou konkrétní dohodu stran příjezdů, společenky nebo restaurace a pod. neustále mlžil a nechtěl se dohodnout na nějakých podmínkách. Po dotazu na zlom silnice u Velodromu jsem se dozvěděla, že nás ubytuje v areálu kempu naproti. Kontakt na provozovatele restaurace v tomto areálu mi odmítl dát. Ale nedokázal mi odpovědět, zda tam budeme moct být a do kolika hodin apod. Odbyl mě tím, že má jednání a že ho obtěžuji. Slevu, kterou v e-mailu přislíbil nakonec odmítl poskytnout, čímž náš hovor ukončil.
Takže jsem začala jednat s VVV Brno, kde pojali opačný přístup. Ochotně přislíbili,že se pokusí pro nás něco vhodného zajistit.
Vypadá to tak, že bychom byli na vyhrazeném parkovišti sice BEZ ELEKTŘINY, bez WC a bez SPRCH, ale to si myslím není pro nás žádný problém. [color=blue]Cena za posádku 300,-Kč bez ohledu na dobu pobytu, zda 1 nebo 3 dny [/color]/Momentálně se jedná o tom, jak bychom mohli trávit společný večer. Podali nám návrh, zda bychom se nechtěli zúčastnit společenského večera pro vystavovatele i s občerstvením! s tím, že vstupné na tuto akci, které činí 300,-Kč v ceně je i konzumace a mohli bychom posedět v teplíčku, ale POZOR KOUŘÍ SE TAM/
Druhý návrh je restaurace U Napoleona www.napoleon.cz, kde by se dalo zajistit posezení jenom pro nás.
Pište prosím a vyjadřujte se k tomu.
Napište, kdo by a za jakých podmínek přijel. Děkuji
Mám zabukovat zmiňovanou restauraci u Napoleona?
Upravil Sarka dne 05.11.2007 16:02, před 19 let
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Se vyjádřím,poněkud nepřínosně-ale snad se to pak spustí.:x Dorazím buď v pátek velmi opzdě nebo v sobotu,takže hospoda a kouření je mi fuk.Společenská akce pro vystavovatele asi nebude to pravé,hlavně pro ty s menším karavanistickým potěrem:x Takže budu pozorně sledovat,kde vás pak hledat.
Mirek a VlastaMirek a VlastaČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj Tome ,odpovídám na Tvůj dotaz...hospoda je hned po levé straně když vjíždíš do Ochoza od Brna,nemůžeš ji minout vedle je benzinka, jediná v širokém okolí. Mám přislíbeno od majitele hospody, že domluvý parkování u benziny pokud se nevejdete na plac u hospody...:k
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
Ahoj, plán je asi takový, že kdo přijede už ve čtvrtek a v pátek nebo v sobotu ráno, se ubytuje u výstaviště. Ochoz je ze soboty na neděli.:r
Fun
Smile 😊
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 17
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025