No, mě na tom Starlinku nejvíce vadí způsob licenčního ujednání, mám v tom minimálně zmatek.
1. Tak třeba ta rychlost ... proč OA je nabízen tarif se standard anténou, která údajně nefunguje za normální jízdy a firmám je automaticky nabízena jen lepší verze za samozřejmě lepší peníze?
2. Proč nechtějí zachovávat stejné finanční podmínky na souši a na moři. Protože jachtař je většinou daleko majetnější než vozíčkář?
Ti chudší jachtaři samozřejmě zkouší základní verzi na moři, ale Starlink jim to může kdykoliv vypnout, protože podle GPS samozřejmě ví, kde ta anténa je a oni nesmí verzi pro OA používat. Proč?
Co se ceny týče, tak je to téměř zadarmo, bereme-li, že to běhá extra rychle přes LEO družice.
Mám mnohaletou zkušenost se satelitní komunikací v síti Iridium a tam za tyto peníze není téměř nic, ale je to jediné stoprocentní pokrytí zeměkoule, takže to běží fakt kdekoliv, což je velká přidaná hodnota .... takže navážu na
@karlic že není divu, pokud jsou těžce v mínusu, protože přes satelit je to prostě drahé a oni to mají v podstatě levné - pravděpodobně nadotované z jiného kšeftu zatím.
Jsem zvědavý, kam se Starlink posune nebo neposune za pár let, ten hardware
@kamilio započítat do nákladů také musíš, ale už je za polovinu, co býval, takže zatím se stále pro zákazníka vylepšuje ...