Taky prosím o SZ, dík. J.
Také poprosím o SZ. Děkuji. Láďa
Sice ne, že by se mě to týkalo, v zimě sedím v teple domova, ale když už se bavím sledováním tohohle tématu, tak se taky zapojím.
Já bych ten diskutovanej modrej "rozbočovač" úplně vynechal a potřebnej počet husích krků nebo jiných hadic pořídil v takovým průměru, aby je šlo současně prostě tak akorát nastrkat do výdechu a hotovo :-) Pokud bych to chtěl nějak jó tunit proti netěsnosti, hodil bych přes to hadr :-)
Mimochodem, jako alternativa k odpadním husím krkům se nabízí použití dětský sady na hraní, takových podobných, jen různobarevných a o menším průměru, odhadem 20-25mm, těch by se do výdechu pár vešlo. Jak se to jmenuje netuším a teď ani nevím, kam to děti zahrabaly, jen jsem si na to vzpomněl, protože ten zvuk, jak to dokola natahujou, se z hlavy jentak nedostane :-)
Hotové Apollo 13 :-)
Ale něco z podobného tématu, protože více dní nelyžujeme, spíše se po prvním dni léčíme. Kdysi jsem viděl podobný fén na vlasy, který se napíchl na vývod teplého vzduchu. Teď jej ne a ne najít.
No zdá se mi že je jednodušší použít měnič ,a normální fén.
Mne Victron 500VA ziaden fen co som skusal neutiahne, ani na 1. stupni. A v zlom pocasi ked solar nic nedava by som si rychlo vybil baterku. Toto teplo to ide z 3.5kW Trumy. Jasne ze v kempe siahnem po normalnom fene..
Aha, takze Victron nie je normalny vyrobca? Alebo vsetko co ma pod 2000W nie je normalne? Uz bezim do obchodu kupit prvu lacnu 2000W cinu, len aby si polovicka mohla susit vlasy na baterku a pri fenovani mi z nej hned minula patinu. Inac ten menic niekedy nezapnem za tyzden ani raz, vsetko mam na 12V, aj dobijanie notebooku, tak fakt neviem na co by mi okrem fenu bol silnejsi. A mam prives, nie auto s 40A boostrom, tam to v tomto pocasi nedobijem nicim, aj solar dava len zlomok nominalneho vykonu.
Před mnoha lety tu někdo napsal že používá k vysoušení husí krk co používají elektrikáři na rozvody v domě. Trubka KOPOS MONOFLEX 1420 K50 20mm 6 Kč metr. Funguje to bezvadně, prostě to strčíte do boty a do rozfuku, nějaký únik bokem je zanedbatelný.
Ahoj všem, nebudu se vyjadřovat k tomu, co se kam dá strkat a házet přes to hadr...... ale za mě je ten sušák super nápad. Objednal jsem ho, teď jsem ho zkusil zapojit a musím říct, že je to dobře utracených 30e :-)
Tak sice dá se to vyrobit např, z HT odboček, ale jak říká Grby vypádá to na dobrou investici, proč vymýšlet vymyšlené,prosím o SZ" Petr a Pája" Děkuji Vlastra