LukasČlenPřidáno
před 19 letMy taky dorazíme, ale až v sobotu odpoledne.....aspoň že tak.
Rapiďáci, tel: 725 707 636
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte, jen upřesnění, vypadá to , že milenci nepojedou a asi se na nás vykašlou i ty naše nejstarší, takže pojedeme jen v pěti. Tím budeme do soutěžního klání značně oslabeni.
Hojte.
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letAhojte lidi!
Jako by nestačilo, že se do nás trefujete se spícíma Pražákama, ještě výhrady, že jsme se nenapsali :D:D:D . Tož tak nezávazně činím, víte jak to u nás chodí, ani v hodině odjezdu není nic jisté ;) :D .
Těšíme se na vás :),
Lišáci
CharlieČlenPřidáno
před 19 letTo Jindra: Ahoj, kedy sa chystas vyrazit? Vacsinu cesty mame spolocnu.
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letTermíny výjezdu toje moje slabá stránka, mám pocit, že jsem ještě nikdy v životě nevyjel tak jak jsem si naplánoval. Kdysi bylo moje heslo plus mínus půlden, ale ted s rodinou se snažím polepšit.Chtěli bychom vyjet tak kolem desáté. Máme to trochu složitější s malým Matýskem, protože když nespí tak ještě dlouho v sedačce nevydrží a musíme udělat přestávku. Takže asi budeme určitě stát v Olomouci, dokoupíme nějaké věci na kempování, protože ještě nejsme plně vybyveni a pak se uvidí jak to pujde dále. A vy vyrážíte asi kdy??
CharlieČlenPřidáno
před 19 letJa tiez este neviem. Ako sa dostanem z prace. Doobeda ale urcite nie.
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letposílám ti kontakt na mobil 604 240 243 a když budeš na cestě u olomouce tak bud zavolej nebo napiš sms a můžeme se domluvit kde se sejdeme.
Nic lepšího mě nenapadá.
práci čest!!!
CharlieČlenPřidáno
před 19 letVed o nic nejde. Nemas v aute nahodou CB vysielacku?
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letTak to fakt nemám,když tak se sjdeme na místě.
Hoj.
VeraČlenPřidáno
před 19 letMát dotaz.Nachází se v okolí Gigoše houbový les? Já posledně akorát obkroužila ve vodě rybník :| ostuda
uknajČlenPřidáno
před 19 letPár stromu tam je ale jak hluboky to otáz;)ka
Stačí přejít silnici,vždycky nosili plno hub, hlavně kozáků a křemeňáků.No my co hoby nejíme:p
Upravil _mch dne 11.07.2007 11:03,
před 19 let
LukasČlenPřidáno
před 19 letTak změna. Přijedem v sobotu DOPOLEDNE:b
Rapiďáci, tel: 725 707 636
uknajČlenPřidáno
před 19 letsmysl má vše když je dobrá parta ;)
uknajČlenPřidáno
před 19 letPzor upozornění v lidlu došly zásoby lahviček:c,někdo je vykoupil:@
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letAhoj všem, Machajdům zvlášť!
Před chvílí mi volali Mazoši (David, Katka (učitelka), Hanička a Petruška), že se vrací ze Slovenska a zda někam jedeme, že by taky ještě na víkend někam rádi. Tak jsem je pozvala na Gigant :p , snad mě Machajdovi neroztrhnou :b a ještě se vejdou. Přijedou i s Katčinou sestrou (?).
Odpoledne ahoj,
olga liška