Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

co si koupíte v Lídlu ??

Poslední aktualizace před 5 dní
tuaregtuaregČlen
Přidáno před 13 let
Sice to není v Lídlu ale od pátku v Globusu (nechci zakládat nové vlákno).
Mohlo by se to hodit těm kdo si sami v autech mění olej a nechce se jim tak jako mě oddeklovávat všechny plasty pod motorem. Jedná se o čerpadlo kterým olej odsajete před otvor pro měrku oleje. Já to tak dělám už několik roků ale používám takovou mechanickou pumpičku která byla původně na odsávání oleje ze sekačky, je to vlastně taková velká injekční stříkačka. Ale je to s ní dost zdlouhavé a ne zrovna čisté.
A protože mě čeká zrovna na jednom autě výměna oleje jedu si v pátek pro čerpadýlko do Globusu. Cena je příznivá, chystal jsem se čerpadlo koupit na internetu a pod 600 není.
!yZdeněk 53,!o Milada 52,:i Buddy 3,5, Oskar 1, Hyundai ix35, 2,0 CRDi, 4x4, 135 kw, automat - Superb I, 2.5 Tdi V6,120 kw - Superb II, 2.0 TDi, 125 kw, DSG - Swift Corniche 15/2
tuareg Připojili následující obrazek:
dscn84791.jpg
TomTPTomTPČlen
Přidáno před 13 let
Tak referuju: hlavice na radiátor - maximální spokojenost, tichoučká a plní přesně co jsem v tý jedný místnosti chtěl. Navíc se "adaptuje" přímo na konkrétní ventil (na výsuv při plně otevřeným ventilu) takže funguje asi dost přesně. Jediný mínus - plastové převlečné šroubení, snad nebude vadit UV.
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 13 let
něco pro zmrzlíky:
http://www.lidl.c...mp;id=1118
myslíte, že to bude funkční ??

:_
Zdeněk 73 Alena 65
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 13 let
Tome,všechny jsou stejné a věř že Číňan dokáže nemožné.Stačí říci co chceš a pod jakou značkou a máš to jak na kopírce,jednou pod značkou Conrad a podruhé pod Crest (Lidl).Rozdíl poznáš jen na ceně.Obdiv zaslouží jen jediné,že to dokáže někdo za tu cenu vyrobit a druhý prodat ještě ze ziskem.Navíc máš na to záruku tři roky,tak tu matici neřeš,pokud to náhodou neurazíš,sama asi nepraskne.
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
HollandHollandČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

tuareg napsal:

Mohlo by se to hodit těm kdo si sami v autech mění olej a nechce se jim tak jako mě oddeklovávat všechny plasty pod motorem. Jedná se o čerpadlo kterým olej odsajete před otvor pro měrku oleje. Já to tak dělám už několik roků ale používám takovou mechanickou pumpičku která byla původně na odsávání oleje ze sekačky, je to vlastně taková velká injekční stříkačka. Ale je to s ní dost zdlouhavé a ne zrovna čisté.
A protože mě čeká zrovna na jednom autě výměna oleje jedu si v pátek pro čerpadýlko do Globusu. Cena je příznivá, chystal jsem se čerpadlo koupit na internetu a pod 600 není.

Jen se chci zeptat. V jakém letáku je ta odsávačka? Na stránkách Globusu jsem nic nenašel, tak jestli to není jen lokální nabídka.
Regina+Tomáš+kocourek Luky+Knaus Südwind 500TUF+Hyundai Tucson
tuaregtuaregČlen
Přidáno před 13 let
Je to v letáku který nám chodí domů do schránky. Platnost od 14.11-20.11
!yZdeněk 53,!o Milada 52,:i Buddy 3,5, Oskar 1, Hyundai ix35, 2,0 CRDi, 4x4, 135 kw, automat - Superb I, 2.5 Tdi V6,120 kw - Superb II, 2.0 TDi, 125 kw, DSG - Swift Corniche 15/2
malinamalinaČlen
Přidáno před 13 let
V roce 2012 jsem v Lídlu koupil nástěnný držák dvou jízdních kol, potřebuji ještě jeden, neleží někde ve vašem Lídlu? nebo nepotřebný někomu doma? :_
O
oldjanČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

tuareg napsal:

Nechci tě od toho zrazovat, ale jednak není záruka, že tou mnohdy hubenou trubičkou prostrčíš ještě pidi hadičku a dosáhneš na dno olej. vany a odčerpáš všechen olej, ale hlavně všechny usazeniny a kaly zůstanou na dně olej. vany, které jinak normálně odtečou s olejem výpustným šroubem. Navíc je otázka, zda čerpadlo snese horký olej, studený je zase relativně hustý, hlavně dieselu.
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 13 let
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 13 let
zaujal mně tenhle ostřič vrtáků máte to někdo vyzkoušené ??
http://www.lidl.c...mp;id=4120
Zdeněk 73 Alena 65
Spajky007Spajky007Člen
Přidáno před 13 let
To čerpadlo mam doma a celkem dobrá věc kupoval jsem to na Smárta neměl vypouštěcí šroub.
Škoda Superb II combi 4x4 + Fendt 410
Slávek-Petra-Zdenda
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Zdenek a Alena napsal:

zaujal mně tenhle ostřič vrtáků máte to někdo vyzkoušené ??
http://www.lidl.c...mp;id=4120

Chvíli to funguje, než se udělá drážka do brusného kotouče. A to netrvá dlouho.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
pachtapachtaČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

tuareg napsal:

A protože mě čeká zrovna na jednom autě výměna oleje jedu si v pátek pro čerpadýlko do
Globusu. Cena je příznivá, chystal jsem se čerpadlo koupit na internetu a pod 600 není.

Kupujete voloviny a podporujete čínskou ekonomiku co podráždit šedou kůru mozkovou ? Na odčerpání oleje stačí funkční motorek z ostřikovačů kousek hadičky a dva kousky drátu mně to funguje už několik let.A cena? 20 minut práce.
Hanka a Pavel
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 13 let
Super, tak tohle jsem viděl v cestopise zrovna o Číně. Zpět na stromy. :v
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
najknajkČlen
Přidáno před 13 let
kupuji v Lídlu často a rád, láká mně cena, slušná kvalita a hlavně 3 roky záruka... ale ten brousek na vrtáky ti nedoporučuji, ani jsem ho nešel reklamovat a vyhodil viz SingBoss
Duster 1,6 84 kW, 4x4 + KNAUS Azur 4117

Honza, Marta 61+61
L
LakyČlen
Přidáno před 13 let
Panové každý umíme něco za těch pár kaček to stojí než se trápit . Já to nepoužívám - umím to , spíše mi nejdou ty počítače pomalu si zvykám .:he
Žijeme jen jednou.
simchasimchaČlen
Přidáno před 13 let
http://www.lidl.c...showDetail

Malá změna nabíječky. Už někdo zkoušel?
J
jirkajČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

simcha napsal:

http://www.lidl.c...showDetail

Malá změna nabíječky. Už někdo zkoušel?

Ahoj,už s ní nabijím baterii. Má 4 programy 6 V ,moto 14,4V-0,8A , auto 14,4V-3,8A , a 14,7V-3.8A
Jiri MajkiJiri MajkiČlen
Přidáno před 13 let
Nemá chybu. Všechny baterky už dobité.
!y !@ !r !d :z
simchasimchaČlen
Přidáno před 13 let
Tak to je fajn. I s tím předchozím typem jsem velmi spokojený. Protože jsem hračička, tak by se mě tento nový s čísílkama moc líbil. :)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: vondracek, Zdenek a Alena, MildaPro, tuareg, Tomas Brabec, Mikey, Dudla, Vlci, Deda Lebeda, mb, lada12, simcha, zuzi777a, JiPe Highlanders, pepab, camperboy, Janek, Blue, Bludicka, Petr a Lucie, holubb, Lubos a Dasa, kucmais, lada721, Roberto, TomTP, najk, Franta REZAC, Hornici, textil, Rudy, Vajglon Hnuson, MTS, radek54, Dzoska, Mirek a Jirinka, _P_H_, jirhav, juroba, tomkop, Olda Matu, stanley_mosquito, Lubino, Fun, Jarda36, Lubos, copy, Jirkac, floridan79, SteMi, hasic, Vasu, Jana a Petr V, Me2d, Pluhar, traktorista2, bob_bobek, Cibi, Habasek, bousovaci, Remzin, Martinovo, p0l0us, mekie, Holland, malina, oldjan, Spajky007, pachta, Laky, jirkaj, Jiri Majki, cody, 1jgs - Milan, Pepi, Jardaklidek, severaci, ajfelaci, Roman Lusk, bleriot11, medved Tom, allfa, ludanek, janiskaravany, milan59, sipadan, multasek, Robert, Prasula, Tomi166, svhn, Pastviny, Trucifer, stoklasa, jarda77, kutil1, magnum30, Lipicani, hymer662, Cattani, Hatiti, Petr Liska, matus, petr a jarka, pigy, ScooterMarty, looser, Valteracci, ZdendaZemda, belcanto, mstr, Vlasta1, lordKOKMAN, chodac, IVRI, VasekHromadko, remekson, Tandy, ttomass, Lolak, Tomas a Marie, Sheba, ketzlmedi, Miroslav6, zdenek675, Jana a Lada, VF, Vlasta49, Brano, arto, fifa32, Majli, PPPmyto, Peterb, M, klappe, Jansti, Ivoun, Alfinator, PetrN, ivan613, PeterL, Michal, petak, dukecz, jarous350, PetrDubi, Jarda Borek, Martasik, tomas_, Martin Mrak, Kitadom, Jirka W, Hroch, Jirka Vospalek, franta 1953, Ivan a Hanka, OndraRA, mengic333, fido, ivoi, PabloGS, Duro103, hasky, DDT, pilinis, RomanPatrol, Bery, Ondra240, PetrM, caprighia
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,790
Nejnovější člen: Petr_G
TOPlist

Copyright © 2026