SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letAhoj.
Pro nás to bude taky poprvé, podrobné info určitě vyvěsíme aktuálně před výjezdem.
SlavekČlenPřidáno
před 19 letAhoj všichni.
Když jsme začali s výjezdy v dešti a chladu podzimu, tak se trochy sněhu nezalekneme (stařičké Toledo se možná trochu bojí!)
Rádi bychom se k Vám přidali na silvestrovskou oslavu tisíciletí.
PS: berou se petardy? :D hoří karavan? :o doufám, že přijedou doktorovi
MilaČlenPřidáno
před 18 letPo rodinné poradě se přidáváme k změně ;t a vyjíždíme s Honzíkem také do Holic. Jestli jsem dobře počítal máme číslo 15:). Podle počtu lidí já ještě v klubovně a Stámička už na terase. Au, au, dostal jsem políček, že prý to bude obráceně.;-;-;-;l:_
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letNo bude nával. Ale nějak se vměstnáme;c. Aspoň nám nebude zima ;t.
Už se těšíme!
Ahoj. Jelikož jsme se letos, vlastně před 14 dny stali vlastníky našeho prvního karavanu, rozhodli jsme se, že v něm strávíme i letošního SILVESTRA a tímto se přihlašuji. Ještě nevím jestli pojedou i děti, ale my dva určitě. V podstatě to bude i náš první výjezd, když nebudu počítat Třeboň, kde jsme ještě karavan neměli. Do konce roku máme všechny víkendy úplně plné a tohle je vlastně první možnost jak ho vyzkoušet v térénu (nepočítám Vomůrš):r:r:r
A už se fakt těšíme!!!!!!!!!!!!!!!!
Už se ví, kdo vlastně všechno jede. Nebyl by seznam?
MilaČlenPřidáno
před 18 letUž se to blíží, už se těšíme,
nevlastní někdo projektor a plátno, mohli by jsme na silvestra krom radovánek promítnout nějaké foto z cest. Mohu do placu přihodit foto s výkladem z Mexika, Kambodže, Moskvy, Skandinávie, Řecka a jiných výprav.
Jestli nikdo nemá mohu se pokusit o zajištění projektoru a plátna.
Čauvajs
Taky uvažujeme o silvestru ve vaší milé společnosti. Bylo by ještě místo na terase? Ponča máme;t
ahoj Jitka;)
BobikČlenPřidáno
před 18 letMílo super napad a ja takové hračky nemam :g :w
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letTak se mi ho podařilo sehnat! Revolucionář se stal " úzkým profilem", ale mám ho!
První typ pro Silvestrovskou tabuli! Ovoce v revolucionáři!:D
Ovoce čerstvé a kompoty, jako broskve, třešně, jablka, meruňky, ananas, víno, banány, meloun. Děti jedí takto a dospělí polejou revolucionářem!;j Je to vynikající!
Fun

😊
Nemáte přístup k prohlížení příloh
VeraČlenPřidáno
před 18 letA Klárčinu bednu na hračky máš zamluvenou ??:z
Ta piksla s ventilátorem,to je chlazení k flašce ? ;M
Upravil Vera dne 07.12.2007 12:20,
před 18 let
petlinČlenPřidáno
před 18 letRevolucionář = revoluční novinka? Není dovezen z Kuby? ;j
před 18 letSeznam přihlášených:
Je v prvním příspěvku
Fun

😊
Upravil Fun dne 15.12.2007 22:40,
před 18 let
před 18 letAhoj, pronajímatel restaurace v autokempu se trošičku zalekl množství lidí, které se k nim chystá na Silvestra. Telefonicky jsme si vyjasnili, že nápor na restauraci nebude tak zničující. Kdo bude mít zájem o stravování v restauraci stačí, když se s personálem domluví po příjezdu do kempu. Jinak se počítá s tím, že máme vše sebou. Točené pivo není problém.:_
Fun

😊
uknajČlenPřidáno
před 18 letTakže řízeček nebude :c a já se tak těšil.
Pivo :o;p:_