Franta REZACČlenPřidáno
před 13 letTak na tento stroj jsem se těšil jak malý dítě. Bylo sice od jiného ( značkového ) výrobce a z jiné prodejny a naštěstí služební nákup
ALE. Hezky ten přístroj funguje v reklamách a na papíru. Jen řezné plátky, brusné kotouče odcházejí tak rychle, že se člověk ani nestačí divit. Konkrétně pilové listy brzy stratí zuby. A tak čisté řezy se mně nepovedly ani náhodou.
Neodrazuji od nákupu, ale je to můj a mých kolegů pohled na tento SYSTÉM nářadí. :(
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
floridan79ČlenPřidáno
před 13 let
tohle jsem malem dostal k vanocum od pritulkyne.... meli to v TV shopu, skoro uplne tohle same a jeste min prislusenstvi za asi 2500! no jeste ze jsem ji nakonec ukecal ze at mi na vanoce koupi neco jineho. jeste dodam cenu prislusenstvi, par kotoucku a smirglu navic bylo za 1300.... + tech 2500 s tim zakladem coz byly asi 2 smirgly, kotoucek a ten odstanovak kobercu.... no, je videt ze to jde i levneji, to jen pro vetsi radost z uspory az budete kupovat v Lidlu.... silne o tom premyslim taky :-)
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
Jojo je to opravdu šílený a předražený póvl co v tom Lidlu nabízejí. Naposledy jsem tam koupil elektrický brousek na nože.
Naštěstí jsem ho vyzkoušel na starém bezcenném noži. Zmařit si na něm Solingen tak nevím.
Druhý den jsem jim ten šit vrátil a žádná jejich "technika" mi už nesmí domů. /můj názor, moje zkušenost/
1jgs - MilanČlenPřidáno
před 13 letCitovat
Roberto napsal:
Nechápu proč jsme jako nejchudší státy EU pro jejich firmy taková dojná kráva ...Asi nás mají za blbce...
Tak to cenové srovnání v eurech je opravdu vtipné. Teda spíš smutné. Když je to v korunách, tak to není tak do očí bijící. Podstata je stejná, ale tak nějak to míň křičí. Každej nemá v hlavě kalkulačku. A když, tak se něco vymyslí. Kurzové rozdíly, bla bla bla... Ale odpověď na otázku proč něco stojí v Blavě 39,99 a v nejbližším lídlu na západ 25,99 (předpokládám, že rakousko a německo drží jednu cenu) tu bych si rád poslechl. Že bychom to svedli na DPH? Nene, to je moc ... :x
Osobně v Lídlu po prvotním odmítavém postoji, který byl zapříčiněn kácením stromů kvůli těm jejich domečkům, nakupuji. Pokud člověk vybírá potraviny vhodného složení a správného původu, dá se to jíst. Nejsou zrovna levné, ale raději si koupím 5 kusů kvalitního než 10 kusů hnusu. Můžu vyjmenovat z fleku deset dalších řetězců, kde je to horší. Kvalita, čistota, původ zboží. Je hloupé, že se kupování potravin dostalo na úroveň povinné četby, ale to je na další téma. Co se týče těch jejich hobby výrobků, mám jich taky pár doma. Třeba kufr s nářadím slouží léta bez ztráty kytičky. Stejně tak nějaké světlo nebo zarážka za dveře. To, co se může pokazit raději koupím jinde. Ale za tu zmiňovanou cenovou politiku by měl přijít trest. Nemá cenu psát prostesty, psát transparenty a chodit do ulic. Stačí málo, nekupovat. Asi začnu u sebe.
Milan :_
Nadnárodní otázky cen v různých zemích atd. mně nechávají celkem /v mém věku/ v klídku.
Jana a Petr VČlenPřidáno
před 13 letten nástroj jsem si v Lidlu koupil když jej měli v nabídce minule. Asi půl roku ležel v dílně, ale když jsem potřeboval vyříznout přesný otvor do nárazníku pro montáž TZ, byl jsem velmi mile překvapen jak snadno a hlavně přesně se s tím pracovalo. Zrovna tak se mi osvědčil, když jsem v karavanu potřeboval vyříznout přesný obdélníkový otvor pro voltmetr. Určitě to není na profi použití , životnost značkových nástrojů to mít nejspíš nebude, ale na takovéto domácí kutilství je to super. Navíc si pro jistotu teď koupím rezervní sadu pilek a mám vystaráno. A tu cenu nemám chuť řešit. Pár km do Němec to nemám, tak nic nenadělám. Buď to chci, nebo nechci. Ale za mě, pro svůj účel za 999,- hodně dobrý.