SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letJednáme o parkování. Dám včas vědět.
Ahoj všem jestli nevíte kde ?Tak mužete do krásneho kempu do Ostrovačic je to asi 15 km od BRNA .Stačí mi napsat Hana Dolihalova
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letOchoz u Brna - stání u restaurace je zdarma. Výborně vaří, místnost na posezení se dá rezervovat. ALE - je to cca 10 km.
před 19 letJirko-S a Luboši s Helenou DÍKY za typy. Prověříme, poptáme.
Š.
Tak to asi nemá chybu. Lepší to už asi nebude. Ještě abychom byli zdraví.
před 19 letPište návrhy,nápady. Jestli se sejdem tady nebo někde jinde.:r
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letTo píší každý rok. Přijedete tam v podvečer, brána zamčená, nikde nikdo....
A ukažte co dovedete!!!
Ať Ti Šárko pošlou telef. kontakt, mapu areálu a vůbec bližší až podrobné informace,
jinak tomu neuvěřím!!!!!!!
brumlaČlenPřidáno
před 19 letTak to je kvalitka, vlastně kemp na výstavišti:-)) jedu s váma, sice na výstavě žádnej ilegal není, ale nejen mamina se vzhlédla v něčem lepšim..:-((
Nepamatuji si to přesně. Někdo ale minulý rok říkal, že byl problém s vjezdem před "šikminu" okruhu. Některé auta tam chytly zadkem. Nikdy jsem tam nebyl, tohle jsem jen slyšel. Tak možná na to pozor. Možná by to mohl někdo z Brna prověřit.
Jinak se tam jistě rádi stavíme. Zda bydlíkem a nebo jen tak ještě nevíme.
Upravil Jarda a Iveta dne 11.10.2007 16:31,
před 19 let
Mirek a VlastaČlenPřidáno
před 19 letAhoj přátelé,Ochoz je zajištěn ze soboty na neděli jako loni,parkování zdarma, salonek,příjemná obsluha atd...Ještě je možnost, pro ty co přijééédou v sobotu dopoledne nechat bydlíky u mne v areálu (Černovice) a následně se přemístit Šááálinou (asi 10min.jízdy) na výstaviště a potom do Ochoza.....kouknu se příští tyden jak je to s kempováním v areálu výstaviště(mám to ze štatlu kooosek tak to vomrku) a dám vědět....miros.....:k:-
BobikČlenPřidáno
před 19 letTak to bych nejradši jel taky Mirkova Vlastička bude mít určitě SOPLOVKU a tu děla mooc dobrou díky ;d Míro a ;g Vlasto
Je pravda, že ten Ochoz neměl loni jedinou chybičku. Hlavně výborná kuchyně.;n
Myslím Šárko, že už je skoro rozhodnuto. Nač zkoušet, když tady to nemělo chybu. Je to nějakých deset km od výstaviště, plac v pohodě,jídlo super. Asi bych nic jiného nekoumal. Snad jen se domluvit, kde se slezeme v pátek. A pokud má Míra velký plac a ujme se nás, klidně bych jel k němu a na výstaviště třeba přejel jedním autem. ze šaliny mám hrůzu.:o
CharlieČlenPřidáno
před 19 letSuradnice na restauraciu v Ochoze: Loc: 49°14'52.974"N, 16°43'45.071"E
Mozte si pozriet aj foto.
Upravil Charlie dne 16.10.2007 14:09,
před 19 let
dcpajaČlenPřidáno
před 19 letNikde jsem nenašel info, jak je to se psem na výstavišti :i.Tušíte někdo? Díky. My pojedeme nejspíš na sobotu, bez bydlíku a přespíme u mámy.Pokud je to bez psů, tak to budeme muset vynechat ;p
Mirek a VlastaČlenPřidáno
před 19 letAhoj přátelé,jak jsem slíbil, tak jsem udělal,byl jsem se podívat na velodromu ohledně parkování.Místo je to pěkné,ALE S OBYTNYM AUTEM NEMÁTE ŠANCI SE NA PLOCHU VELODROMU DOSTAT!!!Je tam zlom, přímo na cyklistickou dráhu, který se nedá přejet,(pokusil jsem se to nafotit) aníž by jste nezůstali viset za odpadní nádrž....:c;p