olga liskaČlenPřidáno
před 19 letSouhlasim s Mirou Funem!!! Prijed aspon po srazu, jako uknajka do Ostre!!! :r:r:r
SvitavaciČlenPřidáno
před 19 letSimčo za dalších 20 let uděláš sraz jiný! Přijeďte a stavte se taky u Plafců pro hruškovou živou vodu!
BobikČlenPřidáno
před 19 leta ja hlasím RomanPC ;o není u ;o a tak ho hlasím ja a hrací dřevo bere sebou ;n;t
Ahoj,
my bychom přijeli,jenže Simča má ten sraz:c a já si kvůli Brnu prohodil službu na tento víkend:c:c:c:c:c
MilaČlenPřidáno
před 19 letNa službu to máš za rohem, uvidíš.:_
Tak že se hlásíme taky, přijedeme v pátek odpoledne, kamarád říkal že se nahlásí sám.( dopoledne koupím hrací dřevo ).
Ahoj Tom
Upravil Tom dne 01.11.2007 09:22,
před 19 let
SlavekČlenPřidáno
před 19 letTom mě přesvědčil, že není nic lepšího, než karavan a tak jsem karavanista
14 dní. Moc se k Vám těšíme, hlavně naše Kačenka se asi od zvířátek neutrhne.
Rádi Vás všechny poznáme. Přijedeme v pátek odpoledne s Tomem.
Ahoj Slávek.
Upravil Slavek dne 01.11.2007 18:37,
před 19 let
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj Slávku, Tom má pravdu keravaning je životní styl. Rádi tě na Vomůrši uvidíme. Kačenka si zvířátek užije. Pravděpodobně budou čerstvě narozená jehňátka.
Ahoj Milan:_
SlavekČlenPřidáno
před 19 letdík moc za pozvání, škoda že už není pátek
Slávek
MilaČlenPřidáno
před 19 letPřipomínám všem - PLAVKY- !!!!!!
Děti určitě.
:_
Upravil Mila dne 01.11.2007 11:04,
před 19 let
BobikČlenPřidáno
před 19 letto se budou děti jako topit bo co ;M ;d
Nebude v tom rybníku studená voda?:o;K
MilaČlenPřidáno
před 19 letBude proto jen děti, pak nezlobí a jen cvakaj zubama, do ničeho neke...
Jinak dospělí stejně chodí bez. :o :_
Hlásím raketa koupena, můžeme hrát.
Ahoj Tom
MilaČlenPřidáno
před 19 letUž se těším, můžem udělat turnaj.:w:_
MilaČlenPřidáno
před 19 letPro jistotu zveřejňuji svůj tel: 602 222 122 v případě problému :t :)
PLAFČlenPřidáno
před 19 letAhoj ve spolek .
Bohužel zklamu všechny zájemce o slivovici .Kamarád momentálně nemůže nic přivézt , protože nejsou bezpečné cesty ;p. Pokusíme se přijet jen na sobotu .Důvody jsou jednoduché ,karavan zazimován:w ,v sobotu je v Chotusicích veteránská burza a v neděli má moje máma v Poděbradech oslavu šedesátin :o.
Mějte se fajn a v sobotu AHOJ
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letPlafe :c:c:c. Co budeme dělat? My jsme ji nechali v Německu /pro veliký zájem/ . Teď jsme na suchu :c:c:c. Až bude, objednávám rovnou 5 ks třešínek. Ale těšíme se, že Vás uvidíme. :_
Upravil Sarka dne 01.11.2007 19:24,
před 19 letAhoj Mílo, mám trochu bordel v tom kde to přesně je, pojedu od Horušice přes Sulovice, potom odbočím do leva na Lišice a zhurba na pů cestě to je ?