mbČlenPřidáno
před 13 letAhoj Blúďo, já ti slibuji, že do Lídlu ani do jiných českých obchodů chodit nebudu. Ale když to doma bude mít negativní odezvu, svedu to na tebe !h
Opravdu Zuzku vyvezu radši za hranice !n
Tak raději ti napíšu!o ( jak jsi chtěla ), kde jsem naposledy byl a parkoval - určitě tě to potěší, protože jsem stál u nás u Hornbachu a koukal na - no hádej ? na LIDL!j, přeci...!g a fakt tam bylo krásně :^
Ale tato debata měla smysl, protože tě něco konečně vyprovokovalo nám něco napsat :g
A teď už vážně, neber si to tak, nikdo nechce nikoho napadat, ber to jak to je a to i s námi, rejpaly ( je to spíš hecování ).... Každý je strůjcem štěstí svého:_
PA :q!c
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
BlueČlenPřidáno
před 13 letTak jsem o víkendu ochutnal doporučené americké hamburgery z Lidlu. Musím říct, že sem dlouho nic horšího nejedl. To kolem masa muselo jít velkým obloukem. Při grilování se to smrsklo na desetinu, a chuť jako špekáčky bez masa. Já osobně je doporučit nemohu. Jedině kdyby někomu chutnal kuřecí separát, kůže a soja (podle chuti tak 98%, zbylá 2 procenta masa). Za mě už nikdy!!!
Zdenku obsah masa je zavádějící, to nikdo nezkoumá, zkoumá se obsah proteinů a ty se honí pumpováním plasmy.
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 13 letZrovna tak jako já nemám jistotu o 98% masa, tak ani odpůrci Lidlu nemají žádný podklad pro svoje tvrzení a proto další debata je zbytečná, když já napíšu, že je tam 98% a někdo je tam 2%
tak ani jeden z nás nemůže toto tvrzení podepřít objektivním rozborem či hodnocením.
Jinak doporučuji každému ať nakupuje tam kde věří že kupuje to co chce !!
Stejné výrobky prodává Lidl v Čechách a také v Německu a jinde, toto považuji za částečnou záruku určité +/- kvality.
:_
BlueČlenPřidáno
před 13 letJá nepotřebuju rozbory, stačí mi chuť. Když si udělám hamburger nebo čebábu jenom z masa, soli, pepře a bylinek (petržel, tymián a rozmarýn), promíchám půl hodiny a ugriluju, tak to voní masem!!! Lidl smrděl vším možným, ale masem fakt ne. Nikomu nic nevnucuju, asi mám jinou chuť než na umělé sračky.
BlueČlenPřidáno
před 13 letPak prosim Funa o přesunutí do placené inzerce :he
BludickaČlenPřidáno
před 13 letPro Zdenka - docela Tě obdivujeme:g, že máš stále chuť a sílu psát příspěvky.
mbČlenPřidáno
před 13 letCitovat
Bludicka napsal:
Pro Zdenka - docela Tě obdivujeme:g, že máš stále chuť a sílu psát příspěvky.
A všimla jsi se vůbec toho, že jak jsem ti slíbil, že nebudu nikam chodit nakupovat,tak nikam nechodím a tím pádem nemohu ani tady dělat příspěvky ???:_
Miloš a Zuzka
mbČlenPřidáno
před 13 letCopak se to děje, Deda Lebeda přispěl a ty sis nerejpnul? Divila jsem se, vážně.[/quote]
Mám lidi...!h
Miloš a Zuzka