Me2dČlenPřidáno
před 12 let[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
mekieČlenPřidáno
před 12 letmirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
MTSČlenPřidáno
před 12 letAhoj, vydrží, jenom opozorňuju, ve vodě se nasucá jak houba, opravdu jen do sucha
:_
Me2dČlenPřidáno
před 12 let
Mám takovou od Sencoru, klidně ti jí půjčím, jen nedávat na dno nic v papíru, v provozu je tam voda jak kondenzuje.
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
Jak si to myslel, jenom do sucha ???
Vlastik.[/quote]
Opravuji NACUCÁ,
pak váží asi 100 kg a našlapané bláto nejde vyprat, protože by to utrhlo buben v pračce !M
Ale v létě , když je sucho je to příjemné naboso a trávník pod tím může dýchat, v některých kempech nechtějí ty igelitové, co pod nima tráva shnije
:_[/quote]
Stačí vohlídat počasí , ale jinak je super :D.
MikeyČlenPřidáno
před 12 letPřežít se s ní dá velmi dobře. Pokud není v autě nonstop 50 stupnů, tak v klidu...
hasicČlenPřidáno
před 12 letNestojí za nic, protože díky termoelektrickému systému má chladící účinek cca o 20 st oproti okolní teplotě a poměrné vysokou energetickou náročnost. Podobnou mám ve sklepě a můžu ti ji nechat, akorát me tam překáží. Michal
Ducato Knaus C510 2,8 idTd Michal 46, Péťa 46
hasicČlenPřidáno
před 12 letVětráček budou mít asi všechny, ten právě díky tomu, že nemá kvalitní ložiska po čase, kdy se na něj nachytá prach je hlučný. No nevím, místo ní jsem pořídil dometic 1200 trojkombinace, byť za jiné peníze, ale chladí....
Ducato Knaus C510 2,8 idTd Michal 46, Péťa 46