Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

co si koupíte v Lídlu ??

Poslední aktualizace před 5 dní
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 12 let
Prostě Ležák
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
MTSMTSČlen
Přidáno před 12 let
Dneska lampa, mám ji přes rok a spokojenost

http://www.lidl.c...mp;id=8743

:_
Jirka + Alena + MTS-3
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 12 let

Citovat

MTS napsal:

Dneska lampa, mám ji přes rok a spokojenost

http://www.lidl.c...mp;id=8743

Sakra, já na ní zapomněl. Doufám, že jí ještě budou mít. :c Abych to zas neprošvihl jako digitalizátor negativů...
Díky za připomenutí.
mekiemekieČlen
Přidáno před 12 let
Má někdo zkušenost s tou podložkou, jestli to něco vydrží? http://www.lidl.c...mp;id=8744
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
traktorista2traktorista2Člen
Přidáno před 12 let
Ahoj Všem,

máte někdo zkušenosti s touto ledničkou na cesty, nebo doporučení na jinou ???

http://www.lidl.c...mp;id=8739

Vlastik !o
[color=#cc0000]PROFESIONÁLNÍ SUCHÉ I MOKRÉ ČIŠTĚNÍ[/color]
www.cisteni-kobercu-docista.cz !g www.cisteni-aut-karavanu.cz
OBYTNÁ AVIA A15,
VLASTIK (42), MÍRA (39), HONZÍK + KUBÍČEK (11 roků) a ANEŽKA (9 let)
MTSMTSČlen
Přidáno před 12 let
Ahoj, vydrží, jenom opozorňuju, ve vodě se nasucá jak houba, opravdu jen do sucha

Jirka + Alena + MTS-3
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 12 let

Citovat

traktorista2 napsal:

Ahoj Všem,

Vlastik !o

Mám takovou od Sencoru, klidně ti jí půjčím, jen nedávat na dno nic v papíru, v provozu je tam voda jak kondenzuje.
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 12 let

Citovat

Me2d napsal:

Citovat

traktorista2 napsal:

Ahoj Všem,

Vlastik !o

Mám takovou od Sencoru, klidně ti jí půjčím, jen nedávat na dno nic v papíru, v provozu je tam voda jak kondenzuje.

Nám se pod ten větrák boxu krásně vejde vanička od masa. A to tak, že je okrajem položená na hrany boxu. Zabere to nějaký centimetr, ale box a jeho obsah zůstane suchý. :-)
traktorista2traktorista2Člen
Přidáno před 12 let

Citovat

MTS napsal:

Ahoj, vydrží, jenom opozorňuju, ve vodě se nasucá jak houba, opravdu jen do sucha

Jak si to myslel, jenom do sucha ???

Vlastik.
[color=#cc0000]PROFESIONÁLNÍ SUCHÉ I MOKRÉ ČIŠTĚNÍ[/color]
www.cisteni-kobercu-docista.cz !g www.cisteni-aut-karavanu.cz
OBYTNÁ AVIA A15,
VLASTIK (42), MÍRA (39), HONZÍK + KUBÍČEK (11 roků) a ANEŽKA (9 let)
MTSMTSČlen
Přidáno před 12 let

Citovat

traktorista2 napsal:

Citovat

MTS napsal:

Vlastik.

Opravuji NACUCÁ,
pak váží asi 100 kg a našlapané bláto nejde vyprat, protože by to utrhlo buben v pračce !M
Ale v létě , když je sucho je to příjemné naboso a trávník pod tím může dýchat, v některých kempech nechtějí ty igelitové, co pod nima tráva shnije

Jirka + Alena + MTS-3
J
JiPe HighlandersČlen
Přidáno před 12 let

Vlastik.[/quote]

Opravuji NACUCÁ,
pak váží asi 100 kg a našlapané bláto nejde vyprat, protože by to utrhlo buben v pračce !M
Ale v létě , když je sucho je to příjemné naboso a trávník pod tím může dýchat, v některých kempech nechtějí ty igelitové, co pod nima tráva shnije

:_[/quote]

Stačí vohlídat počasí , ale jinak je super :D.
bleriot11bleriot11Člen
Přidáno před 12 let
K té lednici(boxu).Potřeboval bych rychlou radu.Jestli je lednice z Lidlu opravdu dobrá volba.Dá se s tím přežít cca týden?Stačí to chladit běžné věci(jogurty,mlíko,měkký salám....)Jakou může mít spotřebu?Počítám těch 45W.Co hlučnost?
Jinak uvažuji o koupi této:
http://www.garage...2-230V-25l
Poradí někdo i k té druhé lednici.Je opravdu bezhlučná?Tam není větrák?

Kterou mi doporučíte.Prosím kdo rychle radí,dvakrát radí...Kdybych bral tu z Lidlu,tak aby na mě ještě čekala.Dík.
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 12 let
Přežít se s ní dá velmi dobře. Pokud není v autě nonstop 50 stupnů, tak v klidu...
hasichasicČlen
Přidáno před 12 let
Nestojí za nic, protože díky termoelektrickému systému má chladící účinek cca o 20 st oproti okolní teplotě a poměrné vysokou energetickou náročnost. Podobnou mám ve sklepě a můžu ti ji nechat, akorát me tam překáží. Michal
Ducato Knaus C510 2,8 idTd Michal 46, Péťa 46
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 12 let

Citovat

bleriot11 napsal:

K té lednici(boxu).Potřeboval bych rychlou radu.Jestli je lednice z Lidlu opravdu dobrá volba.Dá se s tím přežít cca týden?Stačí to chladit běžné věci(jogurty,mlíko,měkký salám....)Jakou může mít spotřebu?Počítám těch 45W.Co hlučnost?
Jinak uvažuji o koupi této:
http://www.garage...2-230V-25l
Poradí někdo i k té druhé lednici.Je opravdu bezhlučná?Tam není větrák?

Kterou mi doporučíte.Prosím kdo rychle radí,dvakrát radí...Kdybych bral tu z Lidlu,tak aby na mě ještě čekala.Dík.

z těchto dvou bych bral tu z té garage, je trošku větší a chladí o něco víc (podle parametrů) cena prakticky stejná,
ale zkušenost s takovým chladidlem nemám ale přemýšlím nad koupí něčeho podobného (převoz nápojů při cestě do Itálie a i v kempu na 220V předchlazení před tím než si udělám místo v ledničce) :)
Zdeněk 73 Alena 65
bleriot11bleriot11Člen
Přidáno před 12 let

Citovat

hasic napsal:

Nestojí za nic, protože díky termoelektrickému systému má chladící účinek cca o 20 st oproti okolní teplotě a poměrné vysokou energetickou náročnost. Podobnou mám ve sklepě a můžu ti ji nechat, akorát me tam překáží. Michal

Já mám právě podobnou taky.Ale je už starší.Nechladí téměř vůbec a je hlučný větrák.Jsem si řekl,že nová bude mít lepší účinnost.Jen pořád nechápu zda jsou ty ledničky na stejném principu.Mají obě větráček(hluk)?
hasichasicČlen
Přidáno před 12 let
Větráček budou mít asi všechny, ten právě díky tomu, že nemá kvalitní ložiska po čase, kdy se na něj nachytá prach je hlučný. No nevím, místo ní jsem pořídil dometic 1200 trojkombinace, byť za jiné peníze, ale chladí....
Ducato Knaus C510 2,8 idTd Michal 46, Péťa 46
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 12 let
tichá bude jedině absorpční, ale ta musí jet na plyn nebo 220V ( 12V jen při běhu motoru na cestě)

kdybych měl místo v garáží koupil bych asi toto: http://www.campi-...brid_13585
Zdeněk 73 Alena 65
Upravil Zdenek a Alena dne 16.04.2014 21:38, před 12 let
bleriot11bleriot11Člen
Přidáno před 12 let

Citovat

hasic napsal:

Větráček budou mít asi všechny, ten právě díky tomu, že nemá kvalitní ložiska po čase, kdy se na něj nachytá prach je hlučný. No nevím, místo ní jsem pořídil dometic 1200 trojkombinace, byť za jiné peníze, ale chladí....

Tu mojí jsem měl rozebranou.Ložiska jsou kluzná,tak že naprd.I když jsem je vyčistil.
Asi si lidlovou nechám újít,půjdu předběžně do té druhé.I když se na ní zítra půjdu podívat.
simchasimchaČlen
Přidáno před 12 let
http://www.dalix....1224v.html

Požádně chladí pouze kompresorová chlad.

Ty výše jmenované opravdu nestojí za nic. V chladničce máte v létě klidně +15 i víc.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: vondracek, Zdenek a Alena, MildaPro, tuareg, Tomas Brabec, Mikey, Dudla, Vlci, Deda Lebeda, mb, lada12, simcha, zuzi777a, JiPe Highlanders, pepab, camperboy, Janek, Blue, Bludicka, Petr a Lucie, holubb, Lubos a Dasa, kucmais, lada721, Roberto, TomTP, najk, Franta REZAC, Hornici, textil, Rudy, Vajglon Hnuson, MTS, radek54, Dzoska, Mirek a Jirinka, _P_H_, jirhav, juroba, tomkop, Olda Matu, stanley_mosquito, Lubino, Fun, Jarda36, Lubos, copy, Jirkac, floridan79, SteMi, hasic, Vasu, Jana a Petr V, Me2d, Pluhar, traktorista2, bob_bobek, Cibi, Habasek, bousovaci, Remzin, Martinovo, p0l0us, mekie, Holland, malina, oldjan, Spajky007, pachta, Laky, jirkaj, Jiri Majki, cody, 1jgs - Milan, Pepi, Jardaklidek, severaci, ajfelaci, Roman Lusk, bleriot11, medved Tom, allfa, ludanek, janiskaravany, milan59, sipadan, multasek, Robert, Prasula, Tomi166, svhn, Pastviny, Trucifer, stoklasa, jarda77, kutil1, magnum30, Lipicani, hymer662, Cattani, Hatiti, Petr Liska, matus, petr a jarka, pigy, ScooterMarty, looser, Valteracci, ZdendaZemda, belcanto, mstr, Vlasta1, lordKOKMAN, chodac, IVRI, VasekHromadko, remekson, Tandy, ttomass, Lolak, Tomas a Marie, Sheba, ketzlmedi, Miroslav6, zdenek675, Jana a Lada, VF, Vlasta49, Brano, arto, fifa32, Majli, PPPmyto, Peterb, M, klappe, Jansti, Ivoun, Alfinator, PetrN, ivan613, PeterL, Michal, petak, dukecz, jarous350, PetrDubi, Jarda Borek, Martasik, tomas_, Martin Mrak, Kitadom, Jirka W, Hroch, Jirka Vospalek, franta 1953, Ivan a Hanka, OndraRA, mengic333, fido, ivoi, PabloGS, Duro103, hasky, DDT, pilinis, RomanPatrol, Bery, Ondra240, PetrM, caprighia
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 19
Členové online 2
Jirkac, Metyl

Celkem členů: 16,790
Nejnovější člen: Petr_G
TOPlist

Copyright © 2026