BlueČlenPřidáno
před 13 letTak jsem o víkendu ochutnal doporučené americké hamburgery z Lidlu. Musím říct, že sem dlouho nic horšího nejedl. To kolem masa muselo jít velkým obloukem. Při grilování se to smrsklo na desetinu, a chuť jako špekáčky bez masa. Já osobně je doporučit nemohu. Jedině kdyby někomu chutnal kuřecí separát, kůže a soja (podle chuti tak 98%, zbylá 2 procenta masa). Za mě už nikdy!!!
Zdenku obsah masa je zavádějící, to nikdo nezkoumá, zkoumá se obsah proteinů a ty se honí pumpováním plasmy.
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 13 letZrovna tak jako já nemám jistotu o 98% masa, tak ani odpůrci Lidlu nemají žádný podklad pro svoje tvrzení a proto další debata je zbytečná, když já napíšu, že je tam 98% a někdo je tam 2%
tak ani jeden z nás nemůže toto tvrzení podepřít objektivním rozborem či hodnocením.
Jinak doporučuji každému ať nakupuje tam kde věří že kupuje to co chce !!
Stejné výrobky prodává Lidl v Čechách a také v Německu a jinde, toto považuji za částečnou záruku určité +/- kvality.
:_
BlueČlenPřidáno
před 13 letJá nepotřebuju rozbory, stačí mi chuť. Když si udělám hamburger nebo čebábu jenom z masa, soli, pepře a bylinek (petržel, tymián a rozmarýn), promíchám půl hodiny a ugriluju, tak to voní masem!!! Lidl smrděl vším možným, ale masem fakt ne. Nikomu nic nevnucuju, asi mám jinou chuť než na umělé sračky.
BlueČlenPřidáno
před 13 letPak prosim Funa o přesunutí do placené inzerce :he
BludickaČlenPřidáno
před 13 letPro Zdenka - docela Tě obdivujeme:g, že máš stále chuť a sílu psát příspěvky.
mbČlenPřidáno
před 13 letCitovat
Bludicka napsal:
Pro Zdenka - docela Tě obdivujeme:g, že máš stále chuť a sílu psát příspěvky.
A všimla jsi se vůbec toho, že jak jsem ti slíbil, že nebudu nikam chodit nakupovat,tak nikam nechodím a tím pádem nemohu ani tady dělat příspěvky ???:_
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
mbČlenPřidáno
před 13 letCopak se to děje, Deda Lebeda přispěl a ty sis nerejpnul? Divila jsem se, vážně.[/quote]
Mám lidi...!h
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
navrhuji zalozit téma uzitecnejsi kde by se poradilo kde se daji koupit dobre a chutne potraviny.ti co zatracuji lidl jiste poradi.nepiste prosim pekar a reznik v naší ulici, ale objektivne co se tyce našeho trhu.diky roman-mlsna huba