OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letTeda já žasnu, vidím, že jsme fakt začátečníci. S mamčou jsme uvažovali, že bychom to chtěli s děckama skusit někde v zimě, udělat víkend jen pro ně, ale silvestr v karavanu......to mě fakt nenapadlo, hned ji to volám, ta bude koukat:o:o:o.
Fakt dobrý, hned hodím doma poradu.
uknajČlenPřidáno
před 19 letTak se hlásíme at nesedíme na terase :D Martin a jeho smečka ;)
No uznejte sami, že tady nemohu chybět. Sice mne tahá Silva do Deštného, ale partička lidí jako Vy vyhrála v přesile.A navíc nebudeme muset stavět vojenský stan a mám to taky hodně daleko, ještě dál než hlavní organizátor(ka). Těší se Roman,Anetka a:r:q
Símo, smekám před tebou. Jsi jednička:g:g:g. Taky se hlásíme a těšíme se na domlouvání podrobností (to bude výjezdů).
Lišáci
furgonČlenPřidáno
před 19 letTo opravdu není špatný nápad:g a tak abysme neseděli na terase :wtak se hlásíme zavčasu :|Simono dostáváš jedničku s hvězdičkou:g
Jarda a Zuzka
Laika Ecovip 409
Upravil furgon dne 12.09.2007 21:05,
před 19 letDěkuji Vám všem za poklony, už se moc těším. Sima:q:q:q
Však nás jako správná hostitelka taky pohostíš. Já s Lišákem bábovku, Uknaj řízky atd.:x
LukasČlenPřidáno
před 19 letRoman zase myslí na žrádlo :D:D......my bychom taky asi zkusili zimní kempování. Nevím ale, jestli nám to Áda dovolí.....
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Máme to dost daleko ( 30 km ), ale přesto rádi přijedeme.:)
Ahoj Tom
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte,
moje milá mě málem doma zmlátila, že jsem nás hned nepřihlásil.
Takže osmimetráci se hlásí v počtu 5ks. Ty nejsterší už s námi asi určitě nepůjdou. A kdyby náhodou jo, tak dám vědět.
Ještě jeden dotaz, je to výjezd doufám i s ratolestmi:h:h:h
A ještě jede dotaz, jak to tam je s příjezdem v zimě, dotáhnu tam tu mou obludu když bude sníh??
Že bych si na to táhnutí třeba někde půjčil soby;-;-;-
Hojte.
Ahojte. Ukončení roku je pochopitelně s ratolestmi. A k tomu sněhu- málokdy v naších krajích je sníh, tak doufám, že tomu tak bude i letos. Jinak v kempu jsou prý na to vybavení, jelikož fungují po celý rok. Už se na Vás těšíme.:r:r:r
BobikČlenPřidáno
před 19 letOsmimetrakovic hlasim se dobrovolně jako tahnoucí osoba + jeden pes :@hojte Bobici
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letTak to už jsem v klidu, jak pomůžou Bobíci tak to můhu jet i bez auta.:D:D
Prosím za odpuštění, ale někdo asi nepochopil můj vtip, že mne Silva tahá na Deštnou. Uvádím na pravou míru. NETAHÁ. Doufám, že má Tvá dušička Silvo klid.
Miru3ČlenPřidáno
před 19 letTak abysme neseděli na terase tak se hlásíme také zavčas;M
Ukončení roku trochu jinak proč to nezkusit.Záleží co provede počasí.
Když bude nejhůře Uknaj to zapřáhne za sebe a jedééém;-;-
Upravil Miru3 dne 14.09.2007 21:13,
před 19 letMíro, slavím Silvestra v karavanu každý rok. Tedy letos to bude po čtvrté a věř, že to nemá jedinou chybičku. Zvlášť, když máš okolo sebe hromadu výborných přátel.
Tak Novoroční řízek od Uknaje bych rád ochutnal:s,:iNikolka by si taky ráda kousla.;K Na takový výjezd si beru volno a prášky:v na bolení hlavy.Těšíme se na staré a nové kamarády.Jirka a Jana a :i
Hlásím další osádku, švagr s rodinou.
Ahoj Tom