Hlásím další osádku, Černý Petr + rodina
Ahoj Tom
Ahoj,
pokud nenastanou nanadálé události,rádi přijedeme.Černý Důl vyřešíme na místě.:_
Dobrovolně a bez mučení se taky přihlašuji.:D
uknajČlenPřidáno
před 18 letAhoj berem to v patrnost ale musí jet i Bobo
Dáme vědet včas.
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letKdyž se podaří, co se dařit má........:D Tak také přijedem!:=
Fun

😊
Miru3ČlenPřidáno
před 18 letNo? .........................že....že....že.....by?:j......:w
BobikČlenPřidáno
před 18 letkdyž Miru3,když uknaj tak Bobík 2x joo:o:p;d ;M
Upravil Bobik dne 05.12.2007 08:27,
před 18 letKdyž Bobo dvakrát, tak Roman Pce čtyřikrát.;K
MatysekČlenPřidáno
před 18 letTak jsme se S Pavlou rozhodli že se přidáme:D k výjezdu do Maršova k Matýskovým a nvrhuji nazvat toto setkání salmonelakap. Alespon uvidíme jak to u Matýska vypadá. Navrhujeme všem vypsanym přivézt s sebou na ukázku misku bramborového salátu, takový jaký budete dělat na vánoce (těm co mají manželky na lyžařském soustředění se ZAKAZUJE salát nakoupit v krámě, pouze vlastní a rodiné výtvory). Já přivezu;j sekanou pochybného původu (specielně namíchaná pro milovníky:i psů). Machada ;n Roman samozřejmě vezmou nástroje na rámus nazývaný hudba. Těšíme se na pátek, protože jsme dlouho již nikde nebyli a tak konečně vypadnem z domova. Zdraví Pavla ;i Bohouš
Upravil Matysek dne 09.12.2007 18:40,
před 18 let
olga liskaČlenPřidáno
před 18 let:s:s:s A nemáš to daleko, Matýsku??? :s:s:s
MatysekČlenPřidáno
před 18 letNo daleko to máme, ale ten likér co určitě přivezete nám za tu cestu stojí.Zdraví Matýsek
Upravil Matysek dne 09.12.2007 23:27,
před 18 let
MilaČlenPřidáno
před 18 letČistě teoreticky, co je v plánu? My budeme zrovna v Rokytnici a kdyby náhodou .......:=
Roman a Kytara? Minulý víkend jsem ukončil jízdu s obyňákem v poli- auto v pohodě, dvanáctka zlomena v krčku. Jinými slovy mám kytaru na dva kusy. Uvidíme, jestli umí v hudebních nástrojích zázraky.
Počasí vypadá, že by mohlo nasněžit, tak bysme asi v pátek taky dorazili a vyzkoušeli ten Černý důl. Začnu vyvíjet tlak na michala;t
uknajČlenPřidáno
před 18 let:xTak vážně kdo pojede-- Hlavně PCE at nepíše :- {pokud nebudu pracovně mimo, tak jedu.} nebo dá flašku chodce:=:_
Upravil uknaj dne 10.12.2007 15:10,
před 18 let
BobikČlenPřidáno
před 18 letpokud nebudu pracovně mimo,tak jedu :x hmm asi kecam dyk ja nepracuju ;d
Pokud nebudeme úplně mimo, tak snad taky jedem;-;-;-
Upravil michal a jitka dne 10.12.2007 20:26,
před 18 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letSeznam přihlášených:
Matýsek
Tom
Víťák
Slávek
Jirka S
Černý Petr
Machajda