Me2dČlenPřidáno
před 6 letZdar po delší době, zatímco já zmenšuju,tak koukám ty potřebuješ přinejmenším australský tahač 8-mi pokojíků :-), to jsem na tebe zvědavej. :-) Moc jsem ti sice nepomohl ale držím palce.
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
...jen si tu odložím,fotky pro id. Sipadan :
mara1113 Připojili následující obrazek:
..díky ... ten nábytek není moje práce :-) a mám jen starý fotky z prvního výjezdu,ted to vypadá zas trochu jinak,,,ta oranžová už vypadá jinak,sezení u stolu se délá napevno jako úložnáky .....atd..
Upravil mara1113 dne 03.03.2020 13:15,
před 6 let
nejde mi to poslat najednou..
PetrDubi : jj,ta žlutá,co už není žlutá:-) je WC se sprchou,uložnak na věci je ve skříni mezi dřezem a sprchou,nad a pod ledničkou a pod tou velkou postelí .... a jo,kamna sou používaná,se sklem, je tam trochu světla i v noci když se topí,s přihozenou peletou nebo polínkem to vydrží do rána,jezdíme přez zimu na místa kde topení v kamnech není problém ... bufík tam je jako záložní ( X7 - 1M,12V),zatím toho moc nenatopil,je až moc silnej,v letě ho používám na studeno jako větrák:-) ....
oltcitak ..díky ..:-) ....
RomanPatrol : popisoval jsem to už v jiným vlákně,přesunul jsem to sem : je to porevoluční (1996)maloserie VOP 081 Přelouč ( dělali ještě Avia 4x4 na podvozku V3S), je tam vodník Avia turbo ,převodovka 5q + přídavná originál ,uzávěrky zůstaly,posilovač řízení,malej volant,dal jsem 2 vzduchový sedačky,odhlučnoval kabinu,3místa,topení atd....
Aluman : jasně,M6 .... v techničáku je psaná max. 80 , ale to je zkopce :-) ,na rovince pro auto nejlepší ne víc jak 75,jezdíme nejradši mimo hlavní tahy,kde nebrzdíš moc ostatní a optimální je mezi 60 - 70 ..... spotřebu mám počítanou na 20lit./100km,většinou zbývá takže kolem 18 ,ale v kopcích v Bílých Karpatech si to vzalo v momentální spotřebě i víc...záleží kde jedeš....
Upravil mara1113 dne 03.03.2020 19:01,
před 6 let