petlinČlenPřidáno
před 18 letRevolucionář = revoluční novinka? Není dovezen z Kuby? ;j
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letSeznam přihlášených:
Je v prvním příspěvku
Fun

😊
Upravil Fun dne 15.12.2007 22:40,
před 18 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letAhoj, pronajímatel restaurace v autokempu se trošičku zalekl množství lidí, které se k nim chystá na Silvestra. Telefonicky jsme si vyjasnili, že nápor na restauraci nebude tak zničující. Kdo bude mít zájem o stravování v restauraci stačí, když se s personálem domluví po příjezdu do kempu. Jinak se počítá s tím, že máme vše sebou. Točené pivo není problém.:_
Fun

😊
uknajČlenPřidáno
před 18 letTakže řízeček nebude :c a já se tak těšil.
Pivo :o;p:_
Vem sebou ty nasyslovaný karavanky ;tco jsi vykoupil v Lídlu a můžeš měnit za řízky.:sHamoune.:s
bydlikČlenPřidáno
před 18 letAhoj všichni,
budeme trávit Silvestr v bydlíku,rádi bychom přijeli do campu Hluboký.Můžeme se k vám přidat?
BobikČlenPřidáno
před 18 letKoukejte přijet těšíme se na nove kamarady ;d
bydlikČlenPřidáno
před 18 letMoc díky,přijedeme a těšíme se.Ahoj
bydlikČlenPřidáno
před 18 letPřátelé,poraďte mi prosím jak mám získat samolepku Caravan24 na náš bydlík? díky
Odpověděla by ti určitě Šárka;d.Já to řeknu za ni:a.Budou na Silvestrovským srazu.;q Aspoň jsem to tu někde četl.Jo v Samolepkách.:l:v
bydlikČlenPřidáno
před 18 letAno ,ano - děkuji, rád bych pomohl pomocí té samolepky s provozem tohoto skvělého serveru...
MajklSČlenPřidáno
před 18 letAhoj Simo i všichni. Sleduji téma téměř denně od jeho vypsání. A už i tvé nové o Peci. Chtěli bychom určitě 26.12. vyrazit s "bydlíkem" někam na ski (pokud bude sníh) a strávit Silvestra prvně společně. Tak uvažujem, o přejezdu z hor za vámi do Holic. Tz. 2ks Michal a Stáňa. Budem na netu večer před akcí, tak to na 100% upřesním. Opatrně na sněhu ;). M.
PS: A pro Šárku: Musíme přeci pro samolepku ;).
MilaČlenPřidáno
před 18 letKdyž se daří, tak se daří. ;t
MajklSČlenPřidáno
před 18 letJóó Mílo, taky je to tvoje práce ;n . M
MilaČlenPřidáno
před 18 letTak já Stáničkám vezmu nějaké dobré červené;j
MajklSČlenPřidáno
před 18 letZbraslavská Stánička mluvila o šampíčku a kole, tak já vemu sebou ještě pro ni kbelík :m . M
Program na období předsilvestrovské ( vše dobrovolné):r:r:r
[u]pátek[/u]: postupné příjezdy našich bydlíků, seznamování s novými přítomnými členy
[u]sobota[/u]: možnost návštěvy lyžařských areálů - Deštné cca 45 km od Holic nebo
Říčky cca 52 km
[u]neděle[/u]: návštěva Třebechovického betlému:q
[u]SILVESTR[/u]: dopolední předsilvestrovská procházka do okolí Holic, příprava pohoštění a silvestrovské ohňostrojové show;n
Pokud bude zamrzlý rybník budeme bruslit, tak si vemte brusle!!! Spíš to vypadá na neopren, ten prý přiveze Emjirka :D:D:D
Užijte si to a parádní pobyt a oslavu Silvestra. My za pár hodin odjíždíme na delší dobu do Francie a Itálie. Určitě budeme vzpomínat a pošleme zprávičku.
Parádní oslavu a pohodu nejen o Silvestru všem tady i jinde....