Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Caravaning Brno: 8.-11.11.2007

Poslední aktualizace před 18 let
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Se vyjádřím,poněkud nepřínosně-ale snad se to pak spustí.:x Dorazím buď v pátek velmi opzdě nebo v sobotu,takže hospoda a kouření je mi fuk.Společenská akce pro vystavovatele asi nebude to pravé,hlavně pro ty s menším karavanistickým potěrem:x Takže budu pozorně sledovat,kde vás pak hledat.
Mirek a VlastaMirek a VlastaČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj Tome ,odpovídám na Tvůj dotaz...hospoda je hned po levé straně když vjíždíš do Ochoza od Brna,nemůžeš ji minout vedle je benzinka, jediná v širokém okolí. Mám přislíbeno od majitele hospody, že domluvý parkování u benziny pokud se nevejdete na plac u hospody...:k
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
Ahoj, plán je asi takový, že kdo přijede už ve čtvrtek a v pátek nebo v sobotu ráno, se ubytuje u výstaviště. Ochoz je ze soboty na neděli.:r
Fun
Smile 😊
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Já osobně přijedu v pátek podvečer. Upřímně řečeno, bych si dal teplou večeři. :g
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 19 let
My ještě dáme vědět. Neděle je jistá, sobota máme problém v práci. Takže asi jen výstava v neděli.
SvitavaciSvitavaciČlen
Přidáno před 19 let
Ahojte,

potvrzuji původní příspěvek, pojedeme jen do Ochozu. Pokud nebudou padat trakaře (doufám, že ne, když to rosničkáři předpovídají), projdeme si okolí. Doufám Míro, že majiteli hospody nebude vadit, když u něho budeme večeřet už v pátek! Těšíme se na vás!
MysakMysakČlen
Přidáno před 19 let
:_ahoj, tak jsem z toho pořád nějak :| zmatený .... ochoz - nebo parkoviště u výstaviště ???? Škoda, že na parkovišti nebude ta el.
S příjezdem bych to viděl asi na pátek dopoledne ... bude tam už někdo ???
D
DoktoroviČlen
Přidáno před 19 let
Stání na vyhrazeném parkovišti BVV se nám zdá dobré.
Na společenský večer vystavovatelů se nám nechce.
Vzhledem k tomu, že prý plocha pro nocování karavanů a obyt. aut je v blízkosti pavilonu lodí (nepodloženo) bylo by to do restaurace U napoleona dost daleko.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Kde bude nocování přesně se dozvím zítra. Bude dodána mapka, kterou okamžitě vyvěsím zde.
Do Napoleona je to prý 2 stanice trolejbusem.
Takže, pokud budeme večer sedět venku, vezměte si hodně teplé prádlo:D. Teplá deka a svařák to jistí.

No uvidíme, pište a vyjadřujte se!
Jirka MJirka MČlen
Přidáno před 19 let
Hlásím se také a přidám se k věčině, jak se rozhodne. Dejte včas vědět a napište prosím Vás souřadnice.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Souřadnice = dobrý nápad, zkusím zjistit.
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 18 let
Ak nas nezastavi sneh na Makove, tak sa budeme snazit dorazit. My ale prideme asi dost neskoro večer. Neviem kde vas zastihneme a kde vlastne budeme stat.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 18 let
Souřadnice místa na stání jsou: Loc: 49°11'14.765" N, 16°34'24.442" E

mapa zde:
MM
Člen
' data-content='
Odeslat'>@MM=Z' target='_blank' title='http://www.mapy.cz/#x=138082560@y=132778624@z=13@MM=Z'>http://www.mapy.cz/#x=138082560@y=132...@z=13@MM=Z

www.caravan24.cz/obr/amap.jpg
Upravil Sarka dne 06.11.2007 11:28, před 18 let
Nemáte přístup k prohlížení příloh
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 18 let
Co více si přát? Snad jen teplotu nad 0 stupňů a hodně svařáku.:h
M
merfanČlen
Přidáno před 18 let
Mám asi 2ks Bambučovice. Taky se počítá jako osvěžení ? :)
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 18 let

Citovat

merfan napsal/a:
Mám asi 2ks Bambučovice. Taky se počítá jako osvěžení ? :)

Bereme židličky, deky, bambučovku i víno na svařák. Heslo výstavy " Hlavně nezmrznout!":D
Uvidíme, jak se sejdeme, počítáme se vším!
Fun
Smile 😊
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 18 let
Dle posledních info, parkoviště je označeno písmenem S mezi 6.a 7. bránou a odvolávat se na pana Krahulce.
My tam budem kolem 18,00 můj tel: 608 851 119
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 29
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025