Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Xzent X-F220 navirádio pro obytné vozy

Poslední aktualizace před 5 let
KlikosKlikosČlen
Přidáno před 7 let
Nesmíte ale zapomínat, že ač je radio jaké je (a to ho moc nepoužíváme a hrajeme hudbu z USB), tak obrovským benefitem těchto rádio/navigací je možnost připojení kamery - to byl třeba u nás hlavní důvod, proč jsme to kupovali. A kamera je k nezaplacení, funguje za jízdy (třeba při kontrole co dělají kola na držáku, atd), při couvání automaticky ztiší rádio a zapne obraz. Elegantnější řešení na zadní kameru zřejmě neexistuje...
misusmisusČlen
Přidáno před 7 let
Ale jo 7" display v zrcatku,nektere systemy ti i ztlumi radio,maj bluetooth hands free,usb,prehravace atd a stoji cca 3-7tis v CR nebo 1-4tis z ciny

https://m.aliexpr...iring.html

https://www.ebay....bn_9876581

https://www.ahifi...QQQAvD_BwE

Napr.pro vestavby pro obytky muze byt jen jina kamera. Osobne mam radsi couvaci cidla sleduju zrcatka a k tomu muzu poslouchat pipaky,kameru pouzivam vetsinou jen pri zapojovani privesu.

Osobne ty radia nechapu super radio s usb,hands free,dvd koupis za 5tis a navigaci za 5tis,nebo zdarma do telefonu,tabletu atd.
Nekdo to zkompletuje a cena 30 000,- ? A jeste spatny tuner a dalsi problemy !
Ale samozrejme kdyz to nekdo chce a udela to radost ...
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 7 let
Uz nevim kolik mne stal Samsung,ale kupoval jsem ho i kvuli praci. Navigace se hodne lisi a je dobre mit v zasobe varianty na cestovani.Rad jezdim podle google maps pokud nejsou data tak mam stazen sygic a tusim jeste jednu aplikaci.
Zkuste se podivat kamarad mne doporucil maps.me. Jinak nedavno jsem se orientoval v Nepalu na kole podle ofline mapy.cz a byl jsem mile prekvapen. V Thajsku mne super fungoval sygic atd.
Jinak budte v klidu do Multivana jsem taky poridil ten drahej slavmej predrazenej multimedialni system za raketu penez. Tak se musim smat i sobe - vyhodil jsem ani nepisi kolik za neco, co se da poridit jinak a muze to slouzit v sirsich souvislostech. Tak to asi tak. Jinak zdravim z veletrhu karavanu v Praze. A ano at si kazdy koupi co mu vyhovuje souhlasim, ze zenec atomu podobny kramy vypadaji na palubovce lip nez tablet na drzaku :)
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 7 let
Zdravím majitele autorádia s navigací Xzent X-F220 a prosím, zda by někdo nepomohl s nastavením originál navigace pro obytná auta, zvláště pak zájmových míst.
Mohu nastavit jen 4 druhy a navíc u zájmových bodů na obrazovce se mi nezobrazuji ikonky (např. pumpy, postele, nákupní vozíky atd.) pouze jen tři tečky.
Prodejce nedovede poradit a tak hledám tuto možnost.
Díky.

Automatické sloučení 12.04.2019 07:36:

Citovat

Vlasta49 napsal:

Zdravím majitele autorádia s navigací Xzent X-F220 a prosím, zda by někdo nepomohl s nastavením originál navigace pro obytná auta, zvláště pak zájmových míst.
Mohu nastavit jen 4 druhy a navíc u zájmových bodů na obrazovce se mi nezobrazuji ikonky (např. pumpy, postele, nákupní vozíky atd.) pouze jen tři tečky.
Prodejce nedovede poradit a tak hledám tuto možnost.
Díky.

Automatické sloučení 12.04.2019 07:37:
up
Upravil Vlasta49 dne 12.04.2019 07:37, před 7 let
CoralekCoralekČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj.
Mám novější Zenec a zrovna včera jsem to řešil.Třeba to bude stejný.
U mne to je:
-Natavení
-zobrazení navigace
Tam můžeš přidávat dle libosti co chceš zobrazit.
Doufám že ti to pomůže.
Corálek
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 7 let

Citovat

Coralek napsal:

Ahoj.
Mám novější Zenec a zrovna včera jsem to řešil.Třeba to bude stejný.
U mne to je:
-Natavení
-zobrazení navigace
Tam můžeš přidávat dle libosti co chceš zobrazit.
Doufám že ti to pomůže.
Corálek

Díky za odpověď,
a tak přesně to dělám. Ovšem s tím rozdílem, že když zadám v nastavení „Zobrazovaných služeb“, (je jich tam snad 20 k výběru), tak se mi zobrazí jenom čtyři výběry (viz foto). Dám-li pátý výběr, tak se mi jedna umaže. Ale každopádně ve výsledku se mi v modrých bodech nezobrazují ikonky, pouze tři tečky – viz foto.
Někdy se stane, že u čerpacích stanic se symbol zobrazí, ale to je tak jeden z padesáti případů. A navíc se mi ve většině případů nezobrazují čerpačky kolem cesty, které míjím. A evidentně se jedná o čerpačky staré a ne nové, u kterých by člověk mohl předpokládat, že nejsou ještě v databázi. Byť mám úplně novou kartu s navigací.
Kupoval jsem rádio vč. navigace před odjezdem do Španělska a tady mi původní, s rádiem dodaná navigace, „klekla“. Ochotný prodejce mi sem poslal novu a tak postupně teď zjišťuji co a jak.
U navigace IGO PRIMO, kterou jsem měl předtím, se mi samozřejmě zobrazovalo vše, tak jak mělo a proto jsem nyní zklamán.
Vlasta49 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
konvlastakonvlastaČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
koupili jsme tři roky staré autoradio XZENT F220 a nemohu ani za nic připojit mobil s Androidem (Samsunhg A70) přes USB s rádiem. Jde mi o to, abych mohl zrcadlit obrazovku telefonu v rádiu. Zkoušeli jsme to všelijak dle návodů na Youtube, přes nastavení pro vývojáře a pořád se to nespojí.
Přitom přes Bluetooth pro telefonování, se to připojí.
Nevíte náhodou někdo jak na to?

A ještě, velice často mi přestane hrát rádio a na obrazovce se objeví hláška "AFC Úplné skenování".
Co to znamená a jak od toho odpomoci?
Upravil konvlasta dne 12.04.2021 16:08, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: karlosVW, copy, Vlasta49, mb, Hroch, Pepi, PetrDubi, bob7373, Palmos, 1779-zrusen, Klikos, Coralek, Ondrej, Bart, HAF22, ramtlah1, pilinis, misus, konvlasta
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 25
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025