Jirka SČlenPřidáno
před 18 letP O Z O R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TIPOVACÍ SOUTĚŽ O CENU:
--------------------------------
oslavenec (37 roků) dostane 54 % tekutinu.
Vaším úkolem je tipnout co to je?
POVOLUJI I VÍCE TIPŮ NA OSOBU, PROTOŽE ÚKOL JE OBTÍŽNÝ!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Výherce obdrží v Maršově tři llitry červeného vína-4 roky staré, mňam.
Malá nápověda-není to matonka, ani víno, ba ani pivo.
--------------------------------------------
Jedná se o ...... s příměsí ......... !
--------------------------------------------
Tečky souhlasí s počtem písmen.
Tak s chutí do tipování!
Upravil Jirka S dne 12.12.2007 16:28,
před 18 let
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letJirko jako nápovědu uveď přesný počet teček ve hledaných slovech - podle počtu písmenek:x:=
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letmůj tip:
slivovice s příchutí pomeranč!:z
Fun

😊
Tak mě napadá ještě Absint s příměsí konopí:h:h:h
Taky ještě 54 % kysličník / peroxyd vodíku / s příměsí tinktury na ošetření novoročních šrámů a ran. :x
před 18 letDalší tipy: pálenka s příchutí pomeranče
na Hané se pěstuje řepa cukrovka a okurky -takže bílý rum s příchutí mandarinky
a nebo pálenka s příchutí hrozna:x, ale nevim, nevim:w
Jirka SČlenPřidáno
před 18 letMNO už přihořívá, už žádné nápovědy nebudou!!
Aktualizoval jsem ještě zadání, na zvláštní přání Šárky - počet teček odpovídá jednotlivým písmenům.
podle počtu písmen mi vychází Hrozny s příměsí slivovice, ale takhle obráceně ?
Absint s příměsí pomeranče. To už jsem jako téměř abstinent vymyslela dost, co ?:s
VeraČlenPřidáno
před 18 letRakije s příchutí čehokoliv ;M:z
Písmenka pasujou :s
Rum, Kontušovka, Čert, Jeřabinka, Ořechovka, Višňovka a Vanilková.
Písmena nepasujou:o
před 18 letVyšlo mi: absint, nebo fernet nebo pastis s příchutí mandarinky nebo lesní směs
To spíš fernet s příměsí pomeranče. Mandarinka je na 10. Napočítala jsem 9 teček, možná špatně vidím. Jirka S měl ten počet napsat i slovy.
VeraČlenPřidáno
před 18 letJeště nepadla zelená s příchutí čehokoliv....:D No fuj ;l
co takhle fernet s příměsí slivovice ? Podle zbarvení by se mohlo jednat o bílý fernet.
Keyrum s příměsí slivovice. Zavolám ještě svýmu bejvalýmu, ten by se měl v chlastu vyznat;- tak snad poradí:x
MatysekČlenPřidáno
před 18 letPo poradě se senzibyly jsem došel k závěru ,že se jedná s největší pravděpodobností o pití nazývané GRAPPA s příměsí vinné révy nebo slivovice:s:s už se těšíme na odměnu!!!Matýsek
Upravil Matysek dne 12.12.2007 21:55,
před 18 letTak dumám a dumám. Bývalý alkoholik neporadil. Jako abstinent vymyslím asi pěkný hnusy, ale logicky vzato kdyby to bylo " pomeranče, a kdoví čeho " tak by to nebylo s příměsí, ale s příchutí. Pokud se jedná o příměs, tak se do něčeho něco naleje. Podle délky té příměsi si typuji že to bude ta slivovice. A do čeho by se mohla namíchat na 6 písmen ? Kromě již výše zmíněných tipů by se mohlo jednat ještě o Cognac, Brandy, Metaxa, Whisky, ale to zase není čiré, jak to vypadá na obrázku. To jsem teda zvědavá co to bude:x