PetrMČlenPřidáno
před 6 měsícůAhoj všem, nechci zakládat nové téma a tak oprašuji tuto starší diskuzi.
Mám TV Finlux TVF22 a používám multimediální centrum Xiaomi Mi TV Stick EU. Je to úplná tragédie, stále se to seká a padá. Hledám jiné, které by měl někdo ověřené, že to funguje. Máte někdo nějakou ověřenou zkušenost a doporučení? Díky.
PetrMČlenPřidáno
před 6 měsícůV tuto chvíli používám hotspot přes mobil, pokud signál není, holt se na TV nedívám. Xiaomi Mi TV Stick EU mi velmi často padá, i když je signál silný. Hledám tedy něco jiného, co je ověřené v provozu.
Ahoj, dělám stejně jako ty. Po nějaké době jsem měl stejné problémy. Kostičkovalo to , sekalo a nebo pořád divně zelená obrazovka i když byl signál v pohodě. Doma mám stejné zařízení na starší televizi. Po jednom z výjezdu jsem obě zařízení prohodil a zjistil že to z auta zlobí i doma a z domova funguje v autě normálně.
Prostě Xiaomi zemřelo a nešlo s tím nic dělat. Koupil jsem nové a vše zase funguje v pohodě.
Mirek
zdenek a Irena LbcČlenPřidáno
před 6 měsícůJezdíme vcelku často, do kempu i na divoko a to celoročně. Chodíme na výlety, jezdíme na kolech, ale i tak je dost času podívat se na televizi, je třeba brzy tma, nebo dávají v noci sportovní přenosy, nebo je hnusně.
Dříve jsem pobíhal s trojnožkou a parabolou okolo karavanu, hledal místo s čistým výhledem na družici a ladil a ladil...
Vše jsem vyhodil, koupili jsme velký tablet a jedeme přes neomezená Data O2 v Čr a 80 Gb v zahraničí. Vše funguje a dívat se můžu kdykoliv a kdekoliv, třeba i na WC. Současně lze použít 3 zařízení...
Před týdnem jsme 8 dní cestovali po Německu, 1 noc na Stp, jinak mimo, pokaždé jinde, bylo vcelku nevlídno, televize to jistila! Jasně, mohli jsme si číst, nebo hrát prší, ale raději jsme na tabletu a internetu vyhledávali naše další cíle a k tomu nám hrála telka.
Prostě paráda!!!
kamilio Jak píšeš ,vyjádřit se k tématu a ne někomu radit nějaké nesmysli o které zakladatel vlákna nestojí.
To jsou právě ty důvody proč sem chodí málo lidí a ještě míň přispívá nějakou radou.
zdenek a Irena LbcČlenPřidáno
před 6 měsícůAle ano, je to pravda. Tam, kde se pohybujeme my, to pravda je. Když ale jede člověk někam mimo civilizaci, asi to fungovat nemusí.
I kdyby někdy signál nebyl, stalo se to jen vyjímečně, je to pro nás, zatím, to nejlepší řešení. A o to tu, myslím si, šlo.
PS: možné řešení v exotických krajích by byla možnost zakoupit si data v místě pobytu, nevím, nikdy jsem neměl potřebu to řešit...
Upravil zdenek a Irena Lbc dne 31.10.2025 19:16,
před 6 měsíců