Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Otevírání hranic v Evropě po koronaviru

Poslední aktualizace před 5 let
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 6 let
Asi se budeš muset obrátit přímo na konkrétní pojišťovnu. Ony to mohou řešit každá jinak.
pilinispilinisČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj nevíte jak to je v terminálech v Pá pá jsou už otevřený. Díky
T
ThomanČlen
Přidáno před 6 let
Zdravím,
rodičové v neděli dorazili do chorvatska... cestou potkali prý 2 němce, itala a jednoho čecha... jinak silnice pustoprázdné. Hranice, mýtné brány vše OK bez problémů.
Cesta osobákem, rezervace přes booking....
M
michal mttČlen
Přidáno před 6 let
Prejazd cez Rumunsko a Bulharsko. Máte niekto info ako to momentálne vyzerá s tranzitom cez oba štáty s ohľadom na covid -19 ?
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 6 let
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
T
TompetrČlen
Přidáno před 6 let
tak do Řecka se bude dát projet, akorát Makedonie zůstane zavřená, tam momentálně stále roste počet nakažených.
Mapa ukazuje kam nás pustí, ale neříká, že po návštěvě Srbska se při návratu do ČR požaduje Covid test nebo karanténa. Snad to zruší, protože to nedává smysl. Stejně nevím jak by to kontrolovali.
BarborinaBarborinaČlen
Přidáno před 6 let
Stejně nevím jak by to kontrolovali.

Chytrá karanténa, mapy.cz ...? Uvědomělý člověk přece nelže...
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 6 let
za hranice letos nejedeme:

https://www.novin...e-40327093
Zdeněk 69 Alena 61, vnuk Péťa 19 občas i Matěj 12
K
kanapacekČlen
Přidáno před 6 let
Maďarsko Hegyko...dnes příjezd vše ok bez omezení.
T
TompetrČlen
Přidáno před 6 let

Barborina napsal:

@Barborina - Stejně nevím jak by to kontrolovali.

Chytrá karanténa, mapy.cz ...? Uvědomělý člověk přece nelže...

rozhodně nejsem nezodpovědný, ale míra rizika při přejezdu Srbska, když zastavím jen jednou abych natankoval mi přijde mnohem nižší než dovolení v Itálii, kam je vstup bez omezení. Prostě mi to hlava nebere, ty myšlenkové pochody naší vlády
PabloGSPabloGSČlen
Přidáno před 6 let
Mě taky přijde míra rizika při našem způsobu cestování, podstatně nižší bez rozdílu lokality. Na rozdíl od toho, když uvědomělý občan pojede "podpořit ekonomiku" třeba do chatky na Lipno, plně využívajíc společných sociálek, sprch a restaurací.
J
Jarda78Nováček
Přidáno před 6 let
Jsme v Chorvatsku a naprostá pohoda. Nikde nikdo, hotely jsou zavřené nikde žádní turisti. S obytkama pouze němci dokonce kempují i na divoko...
V restauraci kde jsme byli sami mi číšnice říkala že jsme letos první Češi. V kempu Bambo jsme dvě auta.
Na hranicích po vyplnění dotazníku pohodový průjezd, přes Bosnu jsme projížděli sami.
K
kutil1Člen
Přidáno před 6 let

Jarda78 napsal:

@Jarda78 - Jsme v Chorvatsku a naprostá pohoda. Nikde nikdo, hotely jsou zavřené nikde žádní turisti.

Na webu :

https://www.meteo...re?seaId=1

je informace, že teplota vzduchu na celém Jadranu je 19 až 24 stupňů a vody 19 až 22 stupňů. Tento víkend byly proti tomu průměrně v Čechách teploty jako v létě. Jestli turisté nepřijedou, až tam bude moře na koupání.

Když jsme byli naposledy v červenci u Jadranu v Pakoštane, moře mělo 19 stupňů.
D
drevokocurČlen
Přidáno před 6 let
Snad to s tou teplotou vody nebude tak spatne:
http://meteo.hr/p...ram=more_n
J
Jarda78Nováček
Přidáno před 6 let
Posílám aktuální teplotu 22.05 vzduchu a moře. Což je teplota moře přes den při slunečném počasí pro mě naprosto dostačující... Nikoho nenutim aby jsem jel jen píšu aktuální situaci.. Je pravda že se má počasí zhoršit tak máme naplánováno památky Dubrovník, nicméně dva bylo dny azuro!!!
Jarda78 Připojili následující obrazek:
20200614_215816.jpg
J
Jarda78Nováček
Přidáno před 6 let
Teplota vzduhu
Jarda78 Připojili následující obrazek:
20200614_215823.jpg
K
kutil1Člen
Přidáno před 6 let
[quote name=Jarda78 post=287257]@Jarda78 - Nikoho nenutim aby jsem jel jen píšu aktuální situaci./quote]
Nechtěl jsem, aby to vyznělo, že bych tam nechtěl být.
Naopak, před 14 dny jsme tam měli být na týden, kdyby Ryanair nezrušil. Ubytovatel peníze vrátil, Ryanair ne. Ale v našem věku jsme měli připraveny neopreny a také jsme volili levnější dopravu než autem a to za 110 minut z Prahy, auto v Zadaru z letiště.
Ve tvém profilu je rok narození 1999 a v 21 letech jsme vnímali teplotu moře jinak.
D
drevokocurČlen
Přidáno před 6 let
Jardo78, muzes nam prosim dat vedet jaka je teda skutecna teplota more i zhruba misto kde to je? Staci orientacne (Jizni dalmacie a pod.).
Dekuji.
PabloGSPabloGSČlen
Přidáno před 6 let
drevokocur: Mrkni sem, jsou tu vždy aktuální data, podle toho jak to roky sleduju, tak to sedí. Klikni na "Jaderské moře" a dole máš HR podrobně rozepsané.
https://www.meteocentrum.cz/teplota-more
J
Jarda78Nováček
Přidáno před 6 let
Teplota moře včera večer 21,9. Ještě v osum večer jsme se koupali. V noci půl hoďky pršelo a teď je pod mrakem. Jsme ve městě Slano 32km nad Dubrovníkem. Kemp Bambo dve noci dva lidi + obytka + přípojka platil jsem 39 eur.
Upravil Jarda78 dne 15.06.2020 08:12, před 6 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 8
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025