Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Vytápění dodávky v zimě

Poslední aktualizace před 4 roky
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let
Taky o tom dodatečném oddělení zadních dveří nějakou houní přemýšlím, ono spíš jde o to jak to naroubovat na zateplení traverzy nad dveřmi. Suchý zip by sice fungoval, ale nedalo by se to s ním prát, protože by se odlepoval z houně.
J
jirkajČlen
Přidáno před 5 let
Neni lepší zateplit zadní dveře?
cesty toulavycesty toulavyČlen
Přidáno před 5 let
Naftových topení Truma je aktuálně nedostatek a to i pro prvovýrobce vestaveb. Poptávka mnohonásobně stoupla a díky Covidu se nedaří navyšovat výrobu. V Německu prodejci Possl píší všem co čekají na nové auto, že už jim nemohou dodat naftové topení a bohužel musí akceptovat plyn. Je to stejný problém, který se vyskytuje napříč celým automobilovým průmyslem.
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let

jirkaj napsal:

@jirkaj - Neni lepší zateplit zadní dveře?

Já je zateplené mám, ale to šlo zateplit jen ve výplních, tam kde jsou rámy dveří a kolem karoserie to trošku profukuje, tak proto. Týká se to jen zadních u kterých mám těsně postel příčně.
MarhonMarhonČlen
Přidáno před 5 let
K uchycení se používají úchyty Tenax, jsou vycvakávací a tím pádem se to připevní velmi rychle. Prodejce mi poslal fotky jak to vypadá pro můj model, na příští zimu to nechám vyrobit.
Marhon Připojili následující obrazek:
thermoizolace_02.jpeg thermoizolace_01.jpeg
HAF22HAF22Člen
Přidáno před 4 roky
Zdravím, dovolil bych si obnovit vlákno, nakonec jsem se rozmyslel, že asi nejlepší varianta by mohla být dodělat do auta ještě bufika. Vzhledem k tomu, že ho budu používat opravdu jen sporadicky, tak bych volil nějakou variantu dražší Číny např. LF Bros. Jsem dost přecitlivělej na hluk a tak bych asi dal bufika ze spodu pod podlahu auta a do vnitřku zatáhnul jen hadici sání a výfuk topeni. Otázka zní jaký výkon do H2L3 jestli 2kW nebo 5kW. 2kW má průměr trubek cca 60mm což je asi v pohodě, ale zase má vyšší otáčky ventilátoru (větší hluk?) …5kW má zase nevýhodu dělat do podlahy auta dvě díry průměr 90mm mi přijde trochu moc. Předem děkuji za vaše názory a zkušenosti.
M
mariaČlen
Přidáno před 4 roky
za mě 5kW/90mm
mbmbČlen
Přidáno před 4 roky
2 kw je málo, počítá se ztráta - 30 %. Já nejsem zastánce dávat topení pod vůz, nejen ztráta, ale dříve topení odejde, hlavně kombinace sůl a hliník je vražedná. A to se bavím o značkových topeních.
Hodně se dávali do sanitek na Fordech Ebry a dnes po cca 5 letech jsou zarostlé a hřídelky se netočí. To se u topení ve voze nestane.
Jestli musíš dát topení pod auto, určitě ne Čínu...
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 28
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025