Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Starlink internet

Poslední aktualizace před 5 dní
K
kamilioČlen
Přidáno před 3 měsíce
Tak zas nam menia podmienky pre Starlink ROAM service. ROAM 50GB sa meni na ROAM 100GB za rovnaku cenu 40 eur. Viac na

https://starlink....db3221d34d
Upravil kamilio dne 14.01.2026 21:49, před 3 měsíce
sipadansipadanČlen
Přidáno před 7 dní
Ahoj,

provedl někdo testování za jízdy?
"In motion" by mělo být souočástí tarifu "Roam", chápu-li dobře v některých zemích.

Pokud ano, tak předem děkuji za informace.
Upravil sipadan dne 21.04.2026 14:11, před 7 dní
D
DDTČlen
Přidáno před 6 dní
Testovani Starlinku za jizdy? Funguje. Krome tunelu. Manzelka ridila a ja pracoval celou cestu do a z Italie. I kdyz pracuji s CAD daty, vse fungovalo jako doma. Z mobilem to je horsi. Tam se signal ztraci a objevuje.
sipadansipadanČlen
Přidáno před 6 dní
@DDT

Dík, DDT.
Cestou do Itálie jedeš přes země, které jsou pro "In motion" schválené.
Mě jde o to, zda to poběží i v zemích, které nejsou schválené, nebo dokonce mají "in Motion on land" zakázaný.
Zkrátka zda se jedná pouze o omezení administrativní kvůli neschválení ze strany vlád, nebo zda to geograficky omezí natvrdo přímo Starlink jakmile zjistí, že tam jeho zařízení je (podobně jako kontroluje vzdálenost od pobřeží).
D
DDTČlen
Přidáno před 5 dní
Tak to jsem nepochopil.
V Číně jsem Starkink ani nepouštěl, protoze je zakazany totalne. Na trajektu z Amsterdamu do New Casttlu se opravdu Starling dal od pobrezi odmlcel. Ve vnitrozemi Starling dokonce pozna, ze mas pustene VPN a odpoji te, pokud pokracujes. Zkousel jsem.
Takze z techto osobnich zkusenosti bych dovodil, ze to hlida Starlink sam v zavislosti na legislative te ci ktere zeme.
Ale uprimne. Nevim o tom, ze by nektera zeme dovolila pevny starling ale nedovolila ho v pohybu. Ty o nejake vis?
Geofence ma rada zemi vcetne Turecka, ale zakazany "jen" in motion? O tom fakt nevim.
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 dní
Zakázaný "In motion on land" je z těch dostupnějších zemí například ve Španělsku, což mě překvapilo (na moři je OK).

VPN ve smyslu ovlivnění geolokace / změnu IP adresy mě netrápí (to řeší moje děti), ale samozřejmě o VPN tunel na VPN server domů, do domácí sítě mi jde, ten používím denně.

Která z variant VPN nefunguje? Nebo nefungují obě?

Dík, to je velmi zajímvá informace.
Upravil sipadan dne 23.04.2026 15:37, před 5 dní
M
MetylČlen
Přidáno před 5 dní
Asi by stalo za to zkusit VPN provozovat na nejakem nestandardnim portu a ne 1194. Tim nemyslim si zaprasknout port 80, ale klidne treba 21 a pokud clovek ma FTP, tak to naopak provozovat na nejakem jinem, treba 23.

Pak by bylo zajimave videt, jestli Starlink je schopen poznat, jestli na portu 21 frcim VPN a nebo FTP. Nechce se mi verit, ze by to neslo obejit.
Upravil Metyl dne 23.04.2026 20:35, před 5 dní
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: MichalVrba, karlic, kamilio, HonzaL, krabica, sipadan, bami, stepandavid, DDT, Zangerrinus, Metyl
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025