Olgo, určitě jedete a ne že ne[-X
Rádi bychom taky přijeli, loni se nám ta akce líbila. Tak se hlásíme!!!
uknajČlenPřidáno
před 19 letNo to je dost že se taky ozvou:e:e
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letCitovat
Chaloupky napsal/a:
Rádi bychom taky přijeli, loni se nám ta akce líbila. Tak se hlásíme!!!
Ano, potvrzuje to následující snímek:f
Fun

😊
Nemáte přístup k prohlížení příloh
Teda Míro, co ty nemáš za důkazy!!!:v
KatkaČlenPřidáno
před 19 letNa tento víkend jsme se chystali někam vyrazit, něž pojedeme na Liščí Farmu. Pokud je ještě místo, rádi bychom se přidali. Těšíme se na všechny.
Ve Velvarech je více posádek, které by asi jeli taky, potřebovala bych upřesnit, kolik je volného místa a já co nejdříve upřesním počet posádek.:)
Katko, plac, který mám zamluvený, je už plnně obsazen. Tedy počítáno i s Vámi. Další samo sebou přijet mohou, ale nemám jistotu, že pro ně bude místo. Je to sázka do loterie. Ale zkusím ještě promluvit s majitelem kempu. Zjisti mi, kolik osádek od Vás by jelo, a zavolej mi na 603868895. Roman
Miru3ČlenPřidáno
před 19 letAhoj Roman pokud to je možné jedeme 2dosp.+1dítko.Zapoměl jsem na registraci.
BobikČlenPřidáno
před 19 letPřenechavam své misto Miru3 ja nebudu v CR :c
Jirka 100HLČlenPřidáno
před 19 letRomane, také uvolňujeme místo, musíme se omluvit, Hanka má prac. sobotu. :c
Už jsem škrtal a přidával.
Miru3ČlenPřidáno
před 19 letDěkujeme Bobí máš u Nás velkou dobrotu až se vrátíš.:l:l:l
Ahoj Romane.
Vzhledem k tomu že nebudeme mít ,,zapůjčeněho žádněho caparta'' rozhodli jsme uvolnit zamluvené místo pro ty co je mají.:lTak holt zase přepisovat.Měj se .Jirka a Jana
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte, dlouho jsem se neozval, protože se stalo to co jsem očekával, průsery ve firmě a tak řeším a řeším a řeším, a asi začnu chlastat a chlastat a chlastat !!!! Já asi taky své místo pouštím, protože nevím vůbec co bude a nebudu zabírat místo těm co stopro ví, že mohou přijet. je mi to líto, ale nebojte, budu se rvát jako ořech a potom se ozvu, jo???
Zatím ahojky.
;):|:(:o:pB):D:@:c:f:l
BobikČlenPřidáno
před 19 letOsmimetraci držim palečky a věřim že to dobře dopadne kdo ma tak príma rodinu zvladne všecko Bobik :|
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letDíky Bobíku, to potěší a dodá sil!!!!!!!
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letOsmimetráci, když teď máte síly dost, tak to snad dopadne, ne? Snažte se, myslíme na Vás. A kdyby to nevyšlo, tak to vyjde jindy. :l
Mějte se hezky a ať jste zdraví.
Šárka ;)
Jednou je líp ajednou je hůř.Držím pěsti ať to dobře dopadne a těším se na shledanou.:lB)