Ten s tebou jezdí pořád:D.
BobikČlenPřidáno
před 19 letunkaji to jako Honza Vomačka ?? ;t;t
A se mnou přijede kamarád z Tullamoru.;t
Upravil Roman PCE dne 02.11.2007 13:49,
před 19 letNo a se mnou přijede PITO;- kdo si dá;t
MilaČlenPřidáno
před 19 letJeště pár posádek a bude to větší sraz než v Třeboni:D:D:D. Před chvílí jsem telefonoval na přilehlé magistráty aby počítali s větším pohybem osob po místních silnicích:).
Hlásím: rybářské propriety dokoupeny. Na ranči se na vás těší. Ověčky, kachny a daňci jsou připraveny na nápor jídla. Zá pár ahoj :_:_:_
furgonČlenPřidáno
před 19 letJestli pan a paní domácí dovolí;) ,tak přijedeme v sobotu večer.V sobotu odpoledne máme rodinou akci a ta se již nedá odvolat,pracovní neděli jsem již zrušil;q,tak doufám ,že nás večer ještě někdo pozná:DJarda a Zuzka
Jarda a Zuzka
Laika Ecovip 409
MilaČlenPřidáno
před 19 letJardo buď vítán na Vomůrži, v sobotu budeme úplně fit a určitě poznáme. Jde o sportovní víkend.;t
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letŽádný
Honza Vomáčka, ale poctivá Bambučovka:D:D:D
Fun

😊
PLAFČlenPřidáno
před 19 letNeboj Miro , budu držet basu s tebou .Někdo musí odvézt maminu a raubíře večer domů a přece nebudu pít limo ,ale PITO .
BobikČlenPřidáno
před 19 letDěkuji Milovy a všem ostatním za uzasný víkend ;l ;d
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, kamarádi. Ještě jednou děkuji všem co přijeli na Vomůrš, tak krásné narozky jsem ještě neměl. Dík a brzy někde.:_:_:_
uknajČlenPřidáno
před 19 letTvuj Vomůrš Mílo byl super a děkujem za pozvání :_:_:_
Svagrová na tvoje narozeniny nezapomene:z
SlavekČlenPřidáno
před 19 letMílo,
ještě jednou ti musím říct, že to bylo opravdu super a moc dík za parádní víkend. Kačenka chce na zahradě taky rybníček, aby mohla rybařit! :(
Cestou domů si vzpomněla, že ti nepopřála k narozeninám, tak to napravuji a za Kačenku dodatečně ještě jednou všechno nejlepší k narozeninám.:_;l
Upravil Slavek dne 04.11.2007 18:31,
před 19 letMílo, i my se připojujme k výše uvedeným poděkováním, bylo to hezké, díky za pozvání.
Lišáci
Moc se nám u Vás líbilo, někdy na shledanou. LS
Teprve nyní jsem dorazil domů z perfektního víkendu v kruhu svých přátel. Holt, měl jsem to ze všech nejdál.:p