BlueČlenPřidáno
před 13 letPak prosim Funa o přesunutí do placené inzerce :he
BludickaČlenPřidáno
před 13 letPro Zdenka - docela Tě obdivujeme:g, že máš stále chuť a sílu psát příspěvky.
mbČlenPřidáno
před 13 letCitovat
Bludicka napsal:
Pro Zdenka - docela Tě obdivujeme:g, že máš stále chuť a sílu psát příspěvky.
A všimla jsi se vůbec toho, že jak jsem ti slíbil, že nebudu nikam chodit nakupovat,tak nikam nechodím a tím pádem nemohu ani tady dělat příspěvky ???:_
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
mbČlenPřidáno
před 13 letCopak se to děje, Deda Lebeda přispěl a ty sis nerejpnul? Divila jsem se, vážně.[/quote]
Mám lidi...!h
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
navrhuji zalozit téma uzitecnejsi kde by se poradilo kde se daji koupit dobre a chutne potraviny.ti co zatracuji lidl jiste poradi.nepiste prosim pekar a reznik v naší ulici, ale objektivne co se tyce našeho trhu.diky roman-mlsna huba
kucmaisČlenPřidáno
před 13 letBohužel, ale výrobky v lidlu jsou v testech přece jen trošku lepší, než v našich dalších řetězcích.
Kucmaisi + Abbey Aventura 315
Možná proto, že to nej by mělo být o řád jinde...
kucmaisČlenPřidáno
před 13 letBohužel proto, že všude by měli být kvalitní a ne abychom se museli pídit kde je co dobrého a kvalitního. Za nás Lídl bezva, jen to pivo jaksi mi neleze.
Kucmaisi + Abbey Aventura 315
TomTPČlenPřidáno
před 13 letTrochu zase zaplkám :-) Když člověk žije špatným životním stylem a je zanešenej emočníma toxinama, pak je jedno co s prominutím žere. Ve finále to je pak jedno. Je to jen velkej sebeklam a sebeuklidňování se..co člověk pro sebe dělá dobrýho. Někdo může jíst to nejlepší maso od každý den po hlavičce hlazený kravičky, ten nejlepší sýr a pečivo bez éček...když má zároveň ze životního stylu a okolních vjemů narušený např. jaterní okruh, z toho plynoucí konfliktní povahu, nesnášenlivost, ten se rozloží zevnitř a zaživa... Lídl Nelídl :_
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
vondracekČlenPřidáno
před 13 letTome, zaplkal jsi špičkově, přesně tak to je! Díky ..!:^
MikeyČlenPřidáno
před 13 letVážně tu srovnáváte domácí pokrmy s polotovary? Vždyť je úplně jedno, odkud jsou a jaká to je značka...
najkČlenPřidáno
před 13 letzase a opět pěkně sprasené vlákno, děkuji všem rypákům, že musí kafrat vždy do všeho a o všem, díky moc, prosím k návratu k danému tématu, ne tady rozebírat kvalitu potravin, díky moc a uctivě, omylem jsem předpokládal, že vlákno s tímto názvem bude: hele v Lídlu mají to a to, odpověď : jo to je dobrý to mám, ne to je šunt, měl jsem to a nespokojen. Plkači založte si vlastní vlákno s názvem: Potraviny Lídl versus ostatní krámy nabízející krmivo pro lidi. Případné reakce prosím do nového vlákna díky.
Duster 1,6 84 kW, 4x4 + KNAUS Azur 4117
Honza, Marta 61+61
Franta REZACČlenPřidáno
před 13 letTady jsou........Hambougří made in LIDL.
Zdenka a Aleno: zkusil jsem je a v poho. Jinak jsem takový malý sběratel letáků LIDL. Již mám z NL, F, D, A, a teď přibil i z Itálie. Že by celá Evropa byly takoví prasata ?!?!?!
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
Franta REZAC Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen