Jiri MajkiČlenPřidáno
před 19 letZdravíme Všechny tentokrát to nevyšlo ale 1.9. určítě tam také budem.:D
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letPřátelé.
Romane díky za vypsání. Já ještě dám do galerie fotky z loňského loučení s létem. Opravdu to stojí za to. Jen, aby nám přálo počasí.
Program na víkend bude doplněn, ale stěžejní bude ona pohádková cesta.
Jinak se samozřejmě hlásíme a [color=red]máme 6[/color].
Šárka a Míra
Upravil Sarka dne 10.07.2007 08:28,
před 19 let
LubosNNováčekPřidáno
před 19 letPokud nás do té doby naše Beruška nesežere, tak jedeme.Držte nám místo na kraji ať to máme s pejskem blízko do přírody - kdo to má stále sbírat (víte jak velkou "hromádku" udělá Beruška s 35 kg?).
PLAFČlenPřidáno
před 19 letSamozřejmě se přidáváme také !!!! To si nemůžeme nechat ujít .....
PLAFci:)
LukasČlenPřidáno
před 19 letTo LubosN....to máte malé hříbátko?:D
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Ta toho určitě sežera víc než já a po mě se nemusí uklízet:D
Tak zatím nás je přihlášeno osm osádek. Bobík a Lišáci se zatím nenahlásili? Co to?
Romane,já se hlásím.Jirka a Jana
U Lišáku normálka,oni se hlásí na poslední chvíli:)
Jirhav má devítku. S uknajema můžeme posoudit, že je tu krásný trávník. A je to celkem v rovině. Hadice s vodou dostane až k autům,Jímka, tedy otvor je deset metrů, a sociálky s teplou vodou patnáct. A Silva dělá vynikající horké maliny.:u
Jirka 100HLČlenPřidáno
před 19 letTaké se hlásíme a berme si číslo [color=red]10[/color]. Těšíme na na všechny!
Upravil Jirka 100HL dne 17.07.2007 21:23,
před 19 let
LubosNNováčekPřidáno
před 19 letCitovat
Lukas napsal/a:
To LubosN....to máte malé hříbátko?:D
Nojo Lukáši, tebe ještě naše Beruška neolízla.... (viz foto u Romanova auta)
Nemáte přístup k prohlížení příloh
A můžeme si dát volejbálek muži versus mamky.Máme k dispozici pěkné volejbalové hříště.
uknajČlenPřidáno
před 19 letjojo prostě pohoda volejbálek to asi nééé ale míchané napoeje od Silvy no prostě pohoda:b:b:b
Já vím, nápojový lístek odshora až dolů a zase naopak.
Tak se pokusím doložit fotku rybníčku. Mimochodem, skákání povoleno a neplatí se nic.
Upravil Roman PCE dne 23.07.2007 15:46,
před 19 let Nemáte přístup k prohlížení příloh
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letSkočit si můžeš. ...Možná ale naposledy. :u
Blbý je, že zrovna v této době budem trávit dovču kdesi na jihu. :o
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letVy jste na nás moc rychlí, nestíháme sledovat !!!!! Hlásíme se jako číslo 11 !!!!!!!!!!!! když se loučit s létem a s prázdninama tak pořádně, ne???? To foto ve vodě s židličkami ....to si přece nenechám ujít!!!!!