úžasné, smekám před takovou prací a odhodláním. Prostě paráda.
Jaroslav, Zdena a Nikolka (59/72/00)
[color=#33cc99][/color]
Daniel La StradaČlenPřidáno
před 12 letVšichni Vás chválí a ani já nemůžu jinak, neuvěřitelná odvaha a zatvrzelost, spíš mě ale napadlo - nechcete si na to rovnou založit firmu? Každé další už by bylo jednodušší a rychlejší... a nakonec byste si to třeba postavili na víkend a v pondělí prodali, abyste si na ten příští víkend mohli postavit zase jiné :-) :-) :-)
radistaČlenPřidáno
před 12 letPánové, smekám před Vaším umem ! Je vidět, že pokud se chce, tak to jde. Mnoho šťastných kilometrů a nových cílů.
RobertoČlenPřidáno
před 12 letpočkal bych s chválou až třeba bude auto rok dva v provozu a nebude do něj téct ..)))
můžu svědomitě říct, že zatím do něj neteče !M
Tak po delším čase jsem zase měl možnost vytáhnout Škubánka na výlet. Dnes jsem si ho přivezl z Prahy do KV. Auto jede opravdu skvěle, a je to defakto již 2 roky od stavby, a stále se žádný zádrhel neobjevil. !) Moc se na tento prodloužený víkend těším. Dám pak nějaké echo a nahraju fotky již dokončeného interiéru :)
stokr556 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Nejel jsi náhodou z barrandováku dolu? Jsem tam v protisměru na nějaký bydlík mával :_
Je to nádhérné šílenství ať slouží.
Zajímala by mě výše investice v materiálu....
Jen pro info, ducato stále máme, stále jezdí, ani po těch letech jsme na konstrukci neobjevili žádné náznaky prasklin nebo zatékání. Aktuálně jsme v Alpách. 😎
stokr556 Připojili následující obrazek: