Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

bourané ducato 2013

Poslední aktualizace před 4 roky
bumlbumlČlen
Přidáno před 12 let
užasny....
S
stokr556Člen
Přidáno před 12 let
tak práce jedou na plno. kompletuje se interier, něco se vyrábí znova, něco se používá původní. Nakonec se komplet interier přetapetuje aby se sjednotil. Již byly vyzkoušeny vzorkové tapety, drží a vypadají suprově. přes víkend se podařilo sehnat bílé plexi do sprchového koutu, původní bylo rozlámané. Bohužel nebylo 100% bílé, ale co se dá dělat. přinejhorším se přetapetuje na bílo. Byla taky vyzkoušena tlakově vodoinstalace, vše bezproblému. Nyní se budou zakitovávat všelijaké dirky po šroubech a připravovat stěny pro tapetování. Mimoto se tahá nově elektroinstalace. Vše jde podle plánu, za 14 dní má auto vyrazit na první výjezd do Francie. !y

nahrál jsem pár nových fotek, začínají od této:

http://stokr556.r...CN3279.jpg

o dalších pracích budu průběžně informovat
J
JagrovciČlen
Přidáno před 12 let
úžasné, smekám před takovou prací a odhodláním. Prostě paráda.
Jaroslav, Zdena a Nikolka (59/72/00)
[color=#33cc99][/color]
Daniel La StradaDaniel La StradaČlen
Přidáno před 12 let
Všichni Vás chválí a ani já nemůžu jinak, neuvěřitelná odvaha a zatvrzelost, spíš mě ale napadlo - nechcete si na to rovnou založit firmu? Každé další už by bylo jednodušší a rychlejší... a nakonec byste si to třeba postavili na víkend a v pondělí prodali, abyste si na ten příští víkend mohli postavit zase jiné :-) :-) :-)
radistaradistaČlen
Přidáno před 12 let
Pánové, smekám před Vaším umem ! Je vidět, že pokud se chce, tak to jde. Mnoho šťastných kilometrů a nových cílů.
RobertoRobertoČlen
Přidáno před 12 let
počkal bych s chválou až třeba bude auto rok dva v provozu a nebude do něj téct ..)))
S
stokr556Člen
Přidáno před 11 let
můžu svědomitě říct, že zatím do něj neteče !M
YossarianYossarianČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

stokr556 napsal:

můžu svědomitě říct, že zatím do něj neteče !M

Super, tak ti to vyšlo!
Petr071Petr071Člen
Přidáno před 10 let
:g
S
stokr556Člen
Přidáno před 10 let
Tak po delším čase jsem zase měl možnost vytáhnout Škubánka na výlet. Dnes jsem si ho přivezl z Prahy do KV. Auto jede opravdu skvěle, a je to defakto již 2 roky od stavby, a stále se žádný zádrhel neobjevil. !) Moc se na tento prodloužený víkend těším. Dám pak nějaké echo a nahraju fotky již dokončeného interiéru :)
stokr556 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Meda BedaMeda BedaČlen
Přidáno před 10 let

Citovat

stokr556 napsal:

Tak po delším čase jsem zase měl možnost vytáhnout Škubánka na výlet. Dnes jsem si ho přivezl z Prahy do KV. Auto jede opravdu skvěle, a je to defakto již 2 roky od stavby, a stále se žádný zádrhel neobjevil. !) Moc se na tento prodloužený víkend těším. Dám pak nějaké echo a nahraju fotky již dokončeného interiéru :)

Včera jsem tě viděl jak funíš do Barrandovského kopce. Auto jede jak z praku :-).
Až jsem se tomu divil, mám stejný motor, schválně jsem se díval co tam máš.
Hodně pěkných kilometrů.
S
stokr556Člen
Přidáno před 10 let
Nejel jsi náhodou z barrandováku dolu? Jsem tam v protisměru na nějaký bydlík mával :_
H
hymer662Člen
Přidáno před 10 let
Je to nádhérné šílenství ať slouží.
Zajímala by mě výše investice v materiálu....
S
stokr556Člen
Přidáno před 4 roky
Jen pro info, ducato stále máme, stále jezdí, ani po těch letech jsme na konstrukci neobjevili žádné náznaky prasklin nebo zatékání. Aktuálně jsme v Alpách. 😎
stokr556 Připojili následující obrazek:
14824a2a-6739-434c-893d-d43d7bd756cb.jpeg 75abe1c1-7b40-4fe7-b9a4-1035f789b0fe.jpeg
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 11
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025