MilaČlenPřidáno
před 18 letJardo a Iveto, mějte se na cestách pěkně hezký Nový rok a užijte si sněhových vánoc. V Alpách nashledanou.;l:_
LubosNNováčekPřidáno
před 18 letJestli zbyde nějaké místo tak bychom v pondělí přijeli. Dříve asi ne, protože naše Beruška se bojí rachejtlí (v Jevíčku nečekaný ohňostroj málem nerozchodila) a bude muset být zavřená v bytě.:i
OsmimetraciČlenPřidáno
před 18 letAhojte ďábli,
oznamuji nemilou zprávu, odhlašuji se ze silvestrovské akce.
Ne že bych nechtěl někam jet, ale naskytla se mi možnost jet do Itálie do místa zvané Norma, asi 70 km pod Římem. Vypadá to na silvestra přímo na pláži a potom přesun asi 20 km do vnitrozemí na svahy kde budeme jestli to počasí dovolí lítat na padácích a kochat se okolní přírodou. Jedeme skoro celá rodina , ti nejstarší zůstavají doma, ti nejmladší nemají na výběr, že ano.
Nezlobte se na mne, a nebojte se já se zase někdy ukážu.:D:D:D:D:D:D
Miru3ČlenPřidáno
před 18 letAhojte
Oznamuji nemilou zprávu, odhlašuji se ze silvestrovské akce:o holky jsou nemocné .Pokud proběhne nějaká zmněna ;o.
Upravil Miru3 dne 26.12.2007 10:05,
před 18 let Nemáte přístup k prohlížení příloh
Taky máme děti nemocné, ale doufám že se s toho dostanou, ještě dám vědět.
Ahoj Tom
Provedli jsme před hodinkou prověrku Campu Hluboký před Silvestrovským utokem osádek volného společenstva Caravan24. Takže: camp existuje, prostor je dost veliký, restaurace je v provozu, počasí nádherné, písník zamrzlý, brusle ssebou. Pepa a Věra.:i;n
Tak tomu se říká řízený průzkum.;t Tak ještě sehnat po 30 letech ty brusle.Kličky už mám,jenom ty šlajfky nemůžu najít.;p
MajklSČlenPřidáno
před 18 letOznamujeme nemilou zprávu. ;) Doma už to nejde vydržet, tak vyrážíme již zítra kolem oběda. Paní z kempu do telefénu připomínala, abychom nezapoměli brusle, že rybník je celý úžasně zamrzlý. Tak to po 7letech nazujem. Berem sebou i ski, kdyby náhodou. M. :_
MB Viano + HOBBY exclusive
MilaČlenPřidáno
před 18 letA já musím do práce :c, závidím vám ;p a těším se až se v sobotu sejdeme-
Milan a Stáńa:_
MajklSČlenPřidáno
před 18 letAhoj Mílo. Těšíme se také. Stánička na mne volá ať pozdravuješ Stáničku. :_ Čauky v sobotu.
MilaČlenPřidáno
před 18 letVem to přes K:=olín a stavte se
MajklSČlenPřidáno
před 18 letTak já ti zítra z cesty zavolám. Čau M. :_
BobikČlenPřidáno
před 18 letTo taky vezmu přes K:=lín stavim se a h:pam a h:pam ;d
Upravil Bobik dne 27.12.2007 09:03,
před 18 letHlásím, že michal má akci 28. tak dorazíme až později, snad 29.?;p
Přišlo mi SOS z kempu od Hany a Luboše;s.Jsou v chatičce:v a není tam žádný vařič:cKdo může vypomoci s el. vařičem?Já tam s ním dorazím až v neděli,a to by taky mohli umřít hlady.:n
Upravil jirhav dne 27.12.2007 17:41,
před 18 letNa půdě nalezen vařič,no nic moc,ale obě plotny v chodu:DZítra přivezu:_
Ahoj Všichni, je nám moc líto, ale musíme se odhlásit z akce "Silvestr" z rodinných
důvodů. Přejeme Všem, krásného silvestra a úspěšný vstup do Nového roku 2008.
MajklSČlenPřidáno
před 18 letAhoj. Zdravíme všechny a jen malé info. Jsme tu od včera, tak nám hospodský v kempu (celý Werich) nosil svařáčky a grůčky. 2km z kempu se dá v Lidlu nebo Plusu koupit vše co jste zamopěli. Kromě mne který nechal doma přeskáče. Byli jsme se dnes svést na lyžích v Říčkách (45km) kde bylo tedy narváno (na jejich poměry) ale šlo to. 15 min na 4sedačku. Brusle určitě sebou, bruslí tu zatím jen místní až do tmy tmoucí. Tak naviděnou, jdeme za Werichem, nějak nás to tam táhne :). :_
MilaČlenPřidáno
před 18 letAhój, karavan spakován, brusle dívčí vezu od 4 1/2 do 41. Pitovo a jídlo máme, úzo na čenč s Bobikem také. Co víc, jen aby už bylo zítra. Těšíme se. ;l:_
furgonČlenPřidáno
před 18 let:cbú my až v neděli po obědě:c:c
Jarda a Zuzka
Laika Ecovip 409