Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Kam levně k moři?

Poslední aktualizace před 5 let
Ondra T2Ondra T2Člen
Přidáno před 5 let
Kde to je ?
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
sipadan Připojili následující obrazek:
lili.jpg
Ondra T2Ondra T2Člen
Přidáno před 5 let
Zadnej zazrak, ta pidiplazicka byla narvana uz pred 40ti lety ))... Ale jednou jsme byli na Lucisti cele dopoledne sami...)))
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
To nebylo doporučení kam jet na liduprázdnou pláž, ale jen ukázka rázu krajiny. Kdybych dával doporučení, pošlu link rovnou a ne na dotaz, kde to je.

Obecně, kromě loňska, ldy byla tak 30 % obsazenost, tak letos už ke zase všude plno.
Ondra T2Ondra T2Člen
Přidáno před 5 let
Tak to jo. Misto hezky. Rozhodne lepci se tlacit v Jagodny nez na Makarsky )). Vis jeste o necem co je podobne Jagodny ? Chci zkusit Peljesac, Duba Peljeska ? No moc mi netesi, ze je vsude plno. Doufal sem, ze diky situaci to bude v HR jakz takz zvladatelny. No jedem uz v pondeli.
D
dejmekČlen
Přidáno před 5 let
Jeli jsme 30.6. obytné auto + 2osoby v kempu Dole Živogošče od 1.7. do 14.7. 21.
13 nocí, po slevě na CCI kartu s elektřinou Kč 13 286.- V kempu volno, místa ve stínu i na slunci, rovina tráva, voda 26 teplá čistá. Cestou jsme přespali na parkovišti bez benzinky u dálnice u Varaždinu. Poplatek za dálnici v Chorvatsku tam l zpět celkem Kč 612.- Jeli jsme poze ke Karlovaci a dále přes Plitvlce na Brelu k moři. Dálniční známka Rakousko 2x 9,50 E= Kč 475.- Maďarsko Kč 0.- Slovinsko Kč 0,- cesta cekem 2300 km.
D
dejmekČlen
Přidáno před 5 let
Foto
P
PryingČlen
Přidáno před 5 let
Minulý týden Usedom. Plno tak na 80%, ale v sobotu ráno brutální kolony. Balt snad poprvé teplý a celý víkend úžasné vlny. Teď tam bohužel prší.
Upravil Prying dne 01.08.2021 12:52, před 5 let
Prying Připojili následující obrazek:
heringsdorf.jpg
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 5 let
Nevim jestli to sem patri, no letos jsem udelal nejlevnejsi Chorvatsko jak nikdy.Dokonce jsem jsem se trefil do tydne bez nutnosti vyplnit prijezdovy formular. Za auto jsem zaprahl hobie tandem island ( najdete na yotube ) nalodil jsem se na Krku hned kousek od trajektu na Cres. Sebou jsem mel vodu , varic a samo ze trvanlive jidlo. Objel jsem cely Cres vcetne Losinu, spal daleko od lidi , koupal se jak mne panbuh stvoril z jedne casti plavby jsem se dival na vychod slunce , na druhe strane v druhe pulce plavby na zapad. Nikomu jsem nevadil a nikdo nesr..al mne. Zastavil jsem si na dobrym jidle asi 3x + doplnit ovoce a zeleninu. Moje naklady ? PHM Brno Krk a zpet samo ze dalnicni znamky 3x vyborna vecere ( mimochodem prekvapilo mne stejne draha jak v CR ) najeto cca 200nm a vzniknula z toho myslenka jet letos jeste jednou na dalsi podobny okruh. Ale s obytkou jedu na Losinj za 14 dni do kempu Cikat.Cenu neresim nema to smysl, uz vubec ne srovnavat s privatem nema to logiku a hledat v tom logiku nema smysl, sel jsem do obytneho vozu srdickem ne abych usetril na tom, ze nebudu chodit do kempu. Nicmene u nas mimo sezonu mimo kempy jezdim rad to je vsude min lidi a nikoho tak nese...ru prozmenu ja Smile
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 14
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025