Ahojte všichni. Jelikož na víkend Třeboň hlásí okolo 10 stupňů:c, navrhuji aby se proti sobě natěsno;c postavily ty karavany mající předstany, protože budeme muset dost topit, abychom se neutopili ve svařáku a grogu a dětem bychom museli dávat asi Bambůčovici. Takže při stavění bydlísků na to myslete, musíme si zajistit pohodu a teploučko:n. Ti co mají předstany by měli stát u sebe, protože pravděpodobně oddělíme děti, tak abychom je měli na očíchB).
Já jet nemůžu já Bambučovku nemám:c:c:c
MilaČlenPřidáno
před 19 letTo je zralé na regulovčíka := s Jawou 350 a barevně svítící baterkou. :):):)
Máš Simčo dobrý nápad. Když mi někdo pomůže, vezmu předstan k tomu novému přívěsu. Přeci jen sedm metrů něco pojme.
dcpajaČlenPřidáno
před 19 lethlásím, že mám k dispozici 2 l (slovy dva litry) rakije!!takže topidla je dost;-
Upravil Fun dne 18.09.2007 20:31,
před 19 let
uknajČlenPřidáno
před 19 letRAKIE hm tak to si dame;j;j;j
dcpajaČlenPřidáno
před 19 letmyslím, že bude dost pro všechny;- jinak je to jako slivovice a krásně voní po fíkách....
MilaČlenPřidáno
před 19 letDám do placu Ouzo.
Ještě pár exotických nápojů a může se vyhlásit soutěž o poznání krajiny a přiřazení národního pití. :D:D:D Soutěže tohoto typu já můžu.
BobikČlenPřidáno
před 19 let:o hmm a jak budou sotěžit nealkooooolici jako my ??? ;d
MilaČlenPřidáno
před 19 letBudou rozpoznávat čaje;j;j;j:_:_:_
uknajČlenPřidáno
před 19 letBOBO a čaj vždyt mu dude špatně :z:z:z
uknajČlenPřidáno
před 19 letMÍRO byla a moc dobře chutnala ;j:h;j
PLAFČlenPřidáno
před 19 letNo jako znalci Bambůčovice musíme konstatovat, že byla opravdu výbornáááááá .
PLAFci
Skoro začínám litovat, že jedeme do Alp. :)
furgonČlenPřidáno
před 19 letTak jako u Romana zvítězila Třeboň :u nad termálama:p a tímto se oficielně hlásíme do Třeboně := tuším že máme 24;M těšíme se že zase po delší době uvidíme známé tváře:).Jarda a Zuzka :_:_
Jarda a Zuzka
Laika Ecovip 409
Jirka 100HLČlenPřidáno
před 19 letTakže pozdě, ale přece se hlásíme, a tešíme na všechny známé i nové tváře!
V klasickém složení :) :v :a :i
Ahoj, chtěl bych přihlásit dvě posádky:
1. Tomáš, Martina, Tomík, Sárinka a Joník ( pes ), Hurychovi
2. Martin, Alena, Honzík a Péťa, Vítovi
Ahoj Tom