... zdravím a moc děkuji..
samolepky jsem dostal a hned zaplatil (vs.57001)
PS.. dík moc, tak rychlý servis jsem nečekal :-))
Všechny zdravím :_a měl bych jednu "rejpavou" otázku?:x Nebyla by taky náhodou hezká samolepka pro nás kteří mají KEMPRA . Velmi rád bych si ji vylepil na auto a myslím ,že bych nebyl sám.;c Ahoj mějme se rádi a buďme kamarádi.;c
FunHlavní administrátorPřidáno
před 17 letAhoj, jestli jsem správně pochopil, tak upřesňuji, že samolepky jsou určeny na auta i karavany, neděláme v tom rozdíly.:_ Stačí poslat SZ s adresou, nebo přijet na výjezd kde samolepku předáme osobně. Vozíme je s sebou.:_ Nejbližší výjezd budeme v Sedloňově v Orlických horách. ;o Kde oslavíme příchod nového roku!:r
Fun

😊
martasNováčekPřidáno
před 17 letprosil bych jednu malou tmavou na adresu::_.Dík
fun: Samolepku posíláme, adresy pište raději do SZ.:_
Upravil Fun dne 26.12.2008 01:55,
před 17 let
martasNováčekPřidáno
před 17 letdnes přeposláno-var.symbol:303030-dík
SarkaAdministrátorPřidáno
před 17 letSamolepky všem kteří si objednali, odešly dnes poštou:_
Omluva EXPEDICI APALUCHA - samolepky odešly až dnes, díky zpáteční adrese se mi vrátily, nenalepila jsem známku, já hlava děravá ;k... ale už je to napraveno ;)
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
Nevadí. Hlavně že dojdou. Stejně počkám na lepší počasí na nalepení. Děkuji;t APALUCHA
Ahoj Šárko,samolepky dneska došly děkuji, penízky odešlu zítra VS 435 43.Všem přeju do dalších let zdraví, sílu a hodně kilometrů. ;M
priborjČlenPřidáno
před 17 letahoj Šárko, prosím o zaslaní dvou samolepek: jedna velká a jedna malá (s tmavými písmeny). Peníze jsem poukázal na účet s VS 610.
Adresa:
Jiří Příborský
Jabloňová 610
Hradec Králové
503 11
Díky.
jozinČlenPřidáno
před 17 letAhoj Šári,prosím o zaslání tří samolepek .Dva kusy na obytné auto a jednu na osobní. Mockrát dík. Peníze zasílám obratem. ;e:^
před 17 letAhoj Jiří a Jozine
samolepky pošlu ještě dnes.
Jozine, napiš jakou malou chceš, jestli světlou nebo tmavou.
Máme dvě provedení:
[color=#9999ff]světlá stříbrná[/color] (na obrázku) a
[color=#333333]tmavá antracit[/color] - na světlá auta
Zdraví Vás
Šárka:_
Upravil Sarka dne 02.02.2009 14:27,
před 17 let
jozinČlenPřidáno
před 17 letMáme červené auto,takže tmavou.Dík
před 17 letOK, pošlu, ale až zítra. Dnes už jsem na poště byla.
Hezký den.
Š.
jozinČlenPřidáno
před 17 letAhoj Šárko,samolepky jsem dostal dnes.Mockrát děkuji.Jinak přeji hezký den.
Mirek a IvaČlenPřidáno
před 17 letŠárko. Mirek a Iva chtějí taky 2ks samolepek, těch velkých. Pošleme peníze přes internetbank. Je to tak v pořádku? Příští týden budu v PVA Let. ve středu, něco tam dělám pro Bluerent a jinak by se to dalo kdykoliv po dobu výstavy nechat na moje jméno u nich. Tedy pokud tam budeš. Děkujeme moooc.
P.s. Máme bílé auto, takže tmavou.
Upravil Mirek a Iva dne 12.02.2009 21:47,
před 17 let
před 17 letAhoj Mirku a Ivo, samolepky 2+1 Vám nechám na stánku Bluerent a to v sobotu, kdy výstavu navštívíme.
Moc Vás zdravím, třeba se potkáme na výstavě.
Šárka
CharlieČlenPřidáno
před 17 letAhoj Sarko,
mraz a sneh nam strhol kazde druhe (ale v poradi kazde prve) pismenko zo samolepky. Vznikol z toho nejaky divny novy web.
Lukas Hanka a detiČlenPřidáno
před 17 letAhoj Šárko , chtěl jsem tě poprosit o zaslání samolepek (velká červeno černá a malá tmavá) pokud to je jěště možné, díky Lukáš
před 17 letAhoj, pošlete mi SZ s adresou. Dneska mířím na poštu ještě sjednou obálkou, tak to spláchneme najednou.:_ AHOJ