LubosNNováčekPřidáno
před 19 letUž to tady někde zaznělo (tuším od PLAFců) - co takhle trochu teplý vody před zimou? Na ty tři dny by to už stálo za to ne?
[code]Prosím návrhy pište sem:
Debata pokračuje, klikněte zde:
[url]http://www.caravan24.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=135&pid=1354#post_1354[/url]
[/code]
Upravil Fun dne 19.08.2007 13:11,
před 19 letTaky bychom uvítali nějakou změnu, Sedmihorky už máme trochu okoukané. Tradice je tradice, ale změna je život.
Lišáci
PS. Bobíku my tě taky máme přece rádi:):l:D:| (teda to je věc ti smajlíci)
MilaČlenPřidáno
před 19 letVýjezd 27.9.16,oo - 30.9.15,oo je rodinnou radou odsouhlasen, Hlásíme se kamkoli, je nám to jedno kam. Nebyli jsme v Sedmihorkách a nebyli jsme ani v dalších desítkách možná stovkách kempů po ČR. Konečně vás poznáme. Jedeme Já Milan (46), moje Stanička (44) a naše vnoučátka hošíček (6) + holčička (4). Budeme mít sebou povinou potřebnou výbavu gril, pivko, vínko, kořalečku a přiložíme nepovinnou výbalu kola, rakety a petanque, plavky a jiné nepotřebnostli.
Ahoj někde Milan. Číslo naší posádky nevím není určen počátek.
Matýsku jseš moc hodný, že chceš přijet pomoct na Gigoš,:l:l ale naotočku opravdu nemusíš. Máme s sebou puberťáky, tak je zapřáhneme. Moc díky a někde příště. Machajdovi:l:l:l
MatysekČlenPřidáno
před 19 letPerte se a žertese.Já souhlasím s Bobíkem změna je život.Jinak přijedu v sobotu na 90%stavět plot na gigant a večer zase domu,mám na hospodě akci.Zdraví Matýsek
BobikČlenPřidáno
před 19 letZměna je život co takhle udělat válečnou poradu o víkendu na Gigači a pak to dohodnout ještě v Jevíčku s prately taky tam bude prima parta mě nejsou duležité kempy ale přátelé s kterymy jezdím mam vas rad Bobik :o:|
Opravdu s Tebou Mirku nesouhlasím. Ale to je jedno.
Upravil Roman PCE dne 16.08.2007 22:40,
před 19 letMyslím, že neprobereme.Tedy ne se mnou. Já mám jasno.Samosebou, každý může jet kam chce. I si vypsat co chce. Nebo ne?
Upravil Roman PCE dne 16.08.2007 22:34,
před 19 letAhojte. Já bych třeba navrhovala jen na Broďák u Červeného Kostelce, je to tam taky pěkný, nebo do Holic- kemp Hluboký, probereme to na Gigoši a něco vymyslíme.:l:l:l
V tom Vám nikdo nebrání. Já jedu Sedmihorky. A věřím tomu, že nebudu sám. Přeci jen tradice je tradice.
Upravil Roman PCE dne 16.08.2007 22:27,
před 19 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letV Sedmihorkách už to notoricky známe. Chceme vyzkoušet jiný kemp. :(
Fun

😊
Přátelé,kamarádi. Konec léta se nezadržitelně řítí ke konci a já myslím, že zachováme tradici a rozloučíme se s létem opět v kempu Sedmihorky. Tak se hlásím první a beru si jedničku. Ahoj v Sedmihorkách.
Upravil Fun dne 24.09.2007 19:12,
před 19 let