Mysak230eČlenPřidáno
před 4 rokyTak když jsme si půjčovali velkou loď, tak vždycky papíry chtěli ( i Chorvati). Ale na ty malý ti řeknou, že nic není potřeba......
Zaregistruju a koupím známku, ve finále to stojí pár korun.
Děkuji všem za info.
Myšák
Mysak230eČlenPřidáno
před 4 rokyNo zajímavé je, že si tam půjčíš loď, která má určitě přes 4m a motor 5hp a nic nechtěj.
Další věc je, jak člověk prokáže technické parametry lodě když není registrovaná na SPS.
Myšák
Nepotěším tě, na člun 3,2m platíš poplatky a musíš mít VMP s rozšířením na kat. C - příbřežní plavba.
Mysak230eČlenPřidáno
před 4 rokyAhoj, mám dotaz. Jak to je aktuálně s člunem v Chorvatsku na který nepotřebuji VMP a platit poplatky? Všude píšou něco jiného. Jedná se nafukovací člun 3,2m a motor 5hp.
Díky
Myšák
Proč ne, jen bych dal pozor na orientaci motoru, aby se nesklápěl na zadek a přírustek váhy vepředu, bych nekompenzoval protiváhou na opačný straně přívěsu.
Vyřešil bych to příčnou základnou, pevně uchycenou na V oj, na které by byl v dolní části pant pro každou z podpěrných noh, (prostě dvě části trubky propojené šroubem M10, jedna na základně a druhá na noze držáku). V jízdní poloze by byl držák zafixovaný čepem s pojistkou a v případě potřeby by bylo možné držák sklopit směrem dopředu, abych mohl otevřít dvířka v čele karavanu i s nasazeným motorem. Jeho sklopení by omezovalo krátké ocelové lanko. V horní části bych podpěrné nohy propojil podlahovou deskou a na ní bych uchytil motor, jako na zrcadlo člunu. Celý držák bych nechal žárově pozinkovat, vypadal by jako tovární výroba.
Celý držák bych chtěl udělat co nejnižší, tak aby spodní část nohy motoru byla mezi profily oje, ale zase tak vysoký, abych mohl motor sklopit a nevadilo mi táhlo brzdy karavanu, které tím véčkem uprostřed prochází.
V některejch zemích by orgány mohly trvat na homologaci onoho držáku, jinak bych v rámci zachování rozumnýho zatížení nájezdovýho brzdiče a tažnýho zařízení neviděl problém.
Já to řešim motorem v kufru (52kg a opravdu půlku zabere :-)) člunem na střeše a lehký neskladný věci do karavanu.
Nechci zakládat zbytečně nové téma, tak to vložím sem. Mám karavan (přívěs) a rád bych s sebou vozil i malý nafukovací člun s motorem (Yamaha 5hp). Člun když vyfouknu, tak ho do karavanu snad nějak uložím a tu cestu prostě vydrží. Motor jsem původně uvažoval, že budu převážet v kufru auta, ale to by mi zabral polovinu kufru. Do karavanu ho dávat nechci, není ho kam bezpečně uložit. Jak řešíte převoz malého motoru vy? Uvažoval jsem, že bych uchytil k oji nějaký kovový držák a převážel ho na oji přívěsu na stojáka, těsně před čelem karavanu. Jaký je váš názor? Když tam můžou být držáky na kola, proč bych tam nedal motor na člun? Váha je podobná.
No tak já mám zkušenost jinou.Přijel jsem tam se člunem,že bych potřeboval převodku řízení s lanovodem,oměřili okoukly a prodali.Doma jsem zjistil že je lanovod krátký.
AtilaNováčekPřidáno
před 11 letAhoj nevim či je toto téma ešte aktualni ak ano tak sa ozvyte chodim do chorvatska aj grecka na more už roky tak ked budem vedet tak odpovim
Mám 2,5m člun s hliníkovou podlahou a 6hp 4-takt. Je to tak akorát na to abych to unesl, nafoukal a aby se to vešlo do garáže spolu s ostatníma kramama. Na občasné povozeni děcek to stačí.
No to asi mu ocka nesviti, zkus se na to zeptat pana Repy, je to takto legalne koupene...a nejedna se o dvoutakt, je to ctyrtakt. Koukni na jejich stranky, maji ho v nabidce.
RobertoČlenPřidáno
před 12 letAno na to už i dost lidí dojezdilo . Plavba má své pravidla jako na silnici .. a silný motor v rukou neználka může nadělat dost problémů .. Já měl zatím štěstí a žádného takového piráta nepotkal ..