Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

SILVESTR 28.12.07-1.1.2008

Poslední aktualizace před 18 let
BobikBobikČlen
Přidáno před 18 let
Bobíci se pridavají take jsem musel odjed tak že přeji všem dodatečně vše nej nej do 2008 mam vas rad bando Bobik ;l ;n ;d
bydlikbydlikČlen
Přidáno před 18 let
Přátelé,dodatečně vám všem přeji vše nejlepší v novém roce a omlouváme se za trochu předčasný odjezd z Holic.Těším se někdy nashledanou při vašich skvělých akcích.
SlavekSlavekČlen
Přidáno před 18 let
Je to k vzteku, naše děti jsou také trochu nemocné, ale úplně nejhůř je na tom tatínek - kašel mě může roztrhat a antibiotika jsou jistá asi postupně pro celou rodinu. Zdá se, že to bude zase celou zimu na p...., jako v loni. Omlouváme se, ale i o tuto akci přijdeme, ahoj, zdraví Eliášovi a přejeme vše super do roku 2008!
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 18 let

Citovat

Tom napsal/a:
Ahoj, tak se musíme taky odhlásit, nechával jsem to do poslední chvíle, ale teplota 39,5 mě to prostě nedovolí, tak si to tam užijte.
Tom

Tome, to nás mrzí, budeš nám chybět, dej se brzo do pořádku!;o
Fun
Smile 😊
T
TomČlen
Přidáno před 18 let
Ahoj, tak se musíme taky odhlásit, nechával jsem to do poslední chvíle, ale teplota 39,5 mě to prostě nedovolí, tak si to tam užijte.
Tom
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 18 let
Není nad to, nechat v autíčku vodu. Odnesla to vyrovnávací nádržka. Maličkost za pět stovek, nojo, ale oni ji mají až u Pospíšila. Tak to vypadá, že dorazíme s přívěsem.
BobikBobikČlen
Přidáno před 18 let
Mílo autiko připraveno plyn 2 kusi naložen propan tak že pohoda :s
furgonfurgonČlen
Přidáno před 18 let
:cbú my až v neděli po obědě:c:c
Jarda a Zuzka
Laika Ecovip 409
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
Ahój, karavan spakován, brusle dívčí vezu od 4 1/2 do 41. Pitovo a jídlo máme, úzo na čenč s Bobikem také. Co víc, jen aby už bylo zítra. Těšíme se. ;l:_
MajklSMajklSČlen
Přidáno před 18 let
Ahoj. Zdravíme všechny a jen malé info. Jsme tu od včera, tak nám hospodský v kempu (celý Werich) nosil svařáčky a grůčky. 2km z kempu se dá v Lidlu nebo Plusu koupit vše co jste zamopěli. Kromě mne který nechal doma přeskáče. Byli jsme se dnes svést na lyžích v Říčkách (45km) kde bylo tedy narváno (na jejich poměry) ale šlo to. 15 min na 4sedačku. Brusle určitě sebou, bruslí tu zatím jen místní až do tmy tmoucí. Tak naviděnou, jdeme za Werichem, nějak nás to tam táhne :). :_
MB Viano + HOBBY exclusive
J
Jarda a SylvaČlen
Přidáno před 18 let
Ahoj Všichni, je nám moc líto, ale musíme se odhlásit z akce "Silvestr" z rodinných
důvodů. Přejeme Všem, krásného silvestra a úspěšný vstup do Nového roku 2008.

_
_mchČlen
Přidáno před 18 let
Na půdě nalezen vařič,no nic moc,ale obě plotny v chodu:DZítra přivezu:_
J
jirhavČlen
Přidáno před 18 let
Přišlo mi SOS z kempu od Hany a Luboše;s.Jsou v chatičce:v a není tam žádný vařič:cKdo může vypomoci s el. vařičem?Já tam s ním dorazím až v neděli,a to by taky mohli umřít hlady.:n
Upravil jirhav dne 27.12.2007 17:41, před 18 let
M
michal a jitkaČlen
Přidáno před 18 let
Hlásím, že michal má akci 28. tak dorazíme až později, snad 29.?;p
BobikBobikČlen
Přidáno před 18 let
To taky vezmu přes K:=lín stavim se a h:pam a h:pam ;d
Upravil Bobik dne 27.12.2007 09:03, před 18 let
MajklSMajklSČlen
Přidáno před 18 let
Tak já ti zítra z cesty zavolám. Čau M. :_
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
Vem to přes K:=olín a stavte se
MajklSMajklSČlen
Přidáno před 18 let
Ahoj Mílo. Těšíme se také. Stánička na mne volá ať pozdravuješ Stáničku. :_ Čauky v sobotu.
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
A já musím do práce :c, závidím vám ;p a těším se až se v sobotu sejdeme-
Milan a Stáńa:_
MajklSMajklSČlen
Přidáno před 18 let
Oznamujeme nemilou zprávu. ;) Doma už to nejde vydržet, tak vyrážíme již zítra kolem oběda. Paní z kempu do telefénu připomínala, abychom nezapoměli brusle, že rybník je celý úžasně zamrzlý. Tak to po 7letech nazujem. Berem sebou i ski, kdyby náhodou. M. :_
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 15
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025