!!! Ti co chteji videt vsechny psy jak jsou tu na volno i bez obojku, velci, mali v souladu s prirodou a clovekem si sem zalette. Nikdo nikomu tu vzajemne nevadi , psy nevidim ani po lidech stekat, ani se mezi sebou prat a ejhle ani jsem zatim neslapnul do psiho hovinka. Ale budu tu az do Vanoc, tak kdyz se mne to povede napisi 
snad za to muze ten covid cert vi faktem je, ze tolerance a lasky ubylo. Ale zpet i tematu, jezdim treba na Losinj do kempu kde pejci muzou a je tam pro ne i vybudovano hodne zazemi , sprcha a pod. Voditka nechci resit , ale omlouvam se pres to, ze pejsku tam jezdi fakt hodne a jak rikam dnes ma psa uz kazdej kdo ma diru do pr..ele nepodarilo se mne tam najit lejno na ceste. Mimo kemp ano , ale tam jinak fakt vsude cisto a ze tam opravdu v kempu psu v sezone je hodne.Za dalsi, poplatek za psa v kempech i hotelech neni zanedbatelny, nekde i pomerne vysoky a je tedy i na provozovateli, aby na poradek a uklid pripadne dohlidnul neb budete se mnou souhlasit, ze kdyby se po lidech neuklizely toalety v kempech uhodneme asi jak by to vypadalo ? Bohuzel hur jak po psech
Osobne od lidi je nasrano na tolika mistech a tech ubrousku po vytreni ..... u turistickych cest az mne je z toho do place
moc se omlouvam ze si myslim, ze jako lidstvo jsme opravdu zvirata v nevychovanosti a spine mnohonasobne predbehli a psi lejno je to posledni co je za problem na teto planete i kdyz ano souhlasim je to spatne po pejskovi to na ceste neuklidit.
Omlouvam se jinak vsem co psy nemusi neb ano, muj pes je pokud to jen trochu jde vzdy bez voditka , kosiku a maximalne na volno, jelikoz si myslim, ze si to i tento druh zvirete zaslouzi a ze je jen obeti toho, ze jsme si jej dokazali jako clovek ochocit a toho, ze nam slouzi, pomaha, chrani narozdil od divokejch prasat, holubu,kocek ktere jsou nam k nicemu a mohou si tim padem delat co chteji a zit po svem

@Mysak230e - Chudák syn, ať se brzy uzdraví.
Jinak vše je jen a pouze o majiteli a výcviku psa. Měl jsem 13 let dobrmanku, která nepotřebovala vodítko, ani v rušném městě. Kempování a jiné aktivity nikdy s žádným problémem. Prošla prostě tvrdým výcvikem. Bohužel 90% psů nemá výcvik žádný nebo základní. A nejhorší je pořízení si psa jako módní doplněk......
Myšák
Citovat
frokofro napsal:
"...Tak si myslím, že bych tam také mohl s RTW, proto že jsem se nikde nedověděl co je malý a od kolika cm nebo kg je velká pes. Nevím který velký nebo malý úředník vymyslel pojem Bojové plemeno. To musel být pěkné vemeno."
...tak, tak, ale to je nekonečné téma.....:o