Přátelé, dovoluji si doplnit info ke stání v areálu výstaviště (velodrom). Bohužel pan provozovatel Zdeněk Valenta, se kterým jsem telefonovala, nechtěl přistoupit na žádnou konkrétní dohodu stran příjezdů, společenky nebo restaurace a pod. neustále mlžil a nechtěl se dohodnout na nějakých podmínkách. Po dotazu na zlom silnice u Velodromu jsem se dozvěděla, že nás ubytuje v areálu kempu naproti. Kontakt na provozovatele restaurace v tomto areálu mi odmítl dát. Ale nedokázal mi odpovědět, zda tam budeme moct být a do kolika hodin apod. Odbyl mě tím, že má jednání a že ho obtěžuji. Slevu, kterou v e-mailu přislíbil nakonec odmítl poskytnout, čímž náš hovor ukončil.
Takže jsem začala jednat s VVV Brno, kde pojali opačný přístup. Ochotně přislíbili,že se pokusí pro nás něco vhodného zajistit.
Vypadá to tak, že bychom byli na vyhrazeném parkovišti sice BEZ ELEKTŘINY, bez WC a bez SPRCH, ale to si myslím není pro nás žádný problém. [color=blue]
Cena za posádku 300,-Kč bez ohledu na dobu pobytu, zda 1 nebo 3 dny [/color]/Momentálně se jedná o tom, jak bychom mohli trávit společný večer. Podali nám návrh, zda bychom se nechtěli zúčastnit společenského večera pro vystavovatele i s občerstvením! s tím, že vstupné na tuto akci, které činí 300,-Kč v ceně je i konzumace a mohli bychom posedět v teplíčku, ale POZOR KOUŘÍ SE TAM/
Druhý návrh je restaurace U Napoleona
www.napoleon.cz, kde by se dalo zajistit posezení jenom pro nás.
Pište prosím a vyjadřujte se k tomu.
Napište, kdo by a za jakých podmínek přijel. Děkuji
Mám zabukovat zmiňovanou restauraci u Napoleona?