MilaČlenPřidáno
před 18 letVy se máte ;p a já musím pracovat:c:c:c přeji krásné počasí a pohodu :_:_:_
Expedice Hochkar hlásí odjezd dvou osádek již za 7 hodin. Slovy sedm.;t
To bych jim nemohl udělat. Poprvé poznám, co to je mít v karavanu uvařeno. Promiň Kačenko, po druhé.;c
No kdyby se nevešly,tak pojedeš sám a je to.;q
Je to Oli jednoduché. Ta největší do alkovny a zbytek se vejde.:g
Upravil Roman PCE dne 22.11.2007 09:08,
před 18 letPetře vy necháváte Hanýska doma????? Nebude mu to líto ????
Nebojte, určitě si to užijeme. Ještě dva dny a alou.:=
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letAhoj Ivano, Jardo a Honzíku
brzy se uzdravte. :_ PA PA
Ahoj, my nikam opět nejedem. Možná jen na neděli do Krkonoš na krátkou procházku, ale to musíme ještě probrat s lékaři. Už jsme 3 neděle doma - Honza je nemocný a máme absťák!!!!! Tak snad už brzy zase někam s vámi vyrazíme.
Hodně sluníčka, krásný sníh. Užijte si to !!! Ivana,Jarda a Honza
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letA u nás bude jěště víc narváno.Gita ,Lena,Jana,Dominik.Honza a Já.Plný auto nás je.
Oli, nejenom s Anetkou. Ještě jede Gabča, Kačenka a Dáda. Nás tedy bude.:o
A na mne se těší místní bar.;- Jo moment, já vlastně nejedu singl, tak to budu za slušňáka.B). Uknaj, nevymlouvej se na kola, máš práce nad hlavu, kdo si myslíš, že za Tebe bude dělat?:j:h
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letOno to nejen pěkně zní ale pěkně vypadá. Ta moje modrá se na mě už začíná těšit a na Janu zase černá.
uknajČlenPřidáno
před 18 letZní to pěkně ale mám na držáku přirezlá kola tak někdy příště :D:_
Lidičkové, ještě 77 hodin. To vlastně platí pro všechny, kteří nebudou o víkendu sedět doma za pecí a někam vyrazí. Co doma, když jsem doma v karavanu.;-
Tak to je super. My musíme být v neděli v Plzni, a tak budeme tiše závidět. Nemůžeme vyrazit tak daleko.
Ale dáme něco tady v okolí - snad se tolik neoteplí.
Užijte si to!!!!