Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Rejdice

Poslední aktualizace před 18 let
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 18 let
Nebojte se toho a do toho. I já mám bolavá kolena ;) Když si vzpomenu na Bobíka...jak před pár lety nadával, že musí ujít kousek po lese. A dneska? Ujde hned několik velkých kusů.
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
To se k tobě rád přidám ale slíbil jsem Olze štírovi, že se s ní budu učit. Leda, že by zatím několik let jen teorii při grogu a svářu;j:r:x:_
BobikBobikČlen
Přidáno před 18 let
Milo ja jezdim Lyžovat každy rok 2-3x jen ty lyže neberu sebou daj se koupit i jen hulky jj ;t;l;d
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 18 let

Citovat

Mila napsal/a:
To není špatný nápad, v Pardubicích jsem vyděl výprodej vojenské techniky a měli tam polní kuchyně. Jen přidělat kouli za karavan a jedééééém. Jak kolotočáři, to by bylo svařáku.:D

Třeba by potom začalo i Míru to lyžování bavit :s
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
To není špatný nápad, v Pardubicích jsem vyděl výprodej vojenské techniky a měli tam polní kuchyně. Jen přidělat kouli za karavan a jedééééém. Jak kolotočáři, to by bylo svařáku.:D
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 18 let
Mílo, a co nám jej vařit? My budeme rádi, ty budeš mít dobrý pocit :D z dobře vykonané práce pro své kamarády.
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
Když vidím kolik lidí jezdí na hory a my dřepíme v Polabí, tak se snad na stará kolena začnu učit na lyžích. Nebo bych mohl jenom jezdit a čekat pod sjezdovkou a pít grog.
;t
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 18 let
Pokud pojedete do Rejdic, tak se Ondra jistě rád přidá. Tak snad budeme mít čas.
Užij si nové lyže...nám se už lyžovat chce moc!!! jen práce a okolnosti jsou dost proti nám.
M
michal a jitkaČlen
Přidáno před 18 let
Tak díky, my to někdy průbnem. Michalovi se zatím lyžovat nechce a tento týden máme stejně oslavu narozenin babičky. Až to bude aktuální, tak to vypíšu,jestli se někdo přidá. Včera jsem si koupila lyže;t tak už se těším.
ahoj jitka:)
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 18 let
Rejdice jistě super. Místní SNB park má na starosti Honza Zajíc ( jeden z TOP v tomto oboru u nás ). Jen nevím jak pro začátečníky - jistě si nebude chtít zaskákat hned na začátek ;)
Dobrá škola je na Neklidu na Božím Daru. Pokud by jsi chtěla, najdu někde kontakt.
Je pravda, že horní parkoviště je lepší pro obytňáky. Jen pozor, minulý rok tam bylo dost blátivo a neupraveno. Vede sem ale výrazně lepší a upravenější silnice z Kořenova.
M
michal a jitkaČlen
Přidáno před 18 let
ještě doplňuji WWW.REJDICE.CZ

www.rejdice.cz/content/images/informace_4_big.jpg

Krása co?;M
Upravil Fun dne 15.11.2007 13:14, před 18 let
BobikBobikČlen
Přidáno před 18 let
jitko dej dotaz Kajinkovy to je mislim ten spravnej co to zna :x
M
michal a jitkaČlen
Přidáno před 18 let
Mám jenom dotaz. Naše Míša se hodlá učit na snowboardu a v tomto středisku dle jejich stránek je to pro snowboardy ideální. Neznáte to tam někdo ? Jde mi o to, abych si zalyžovala na přijatelném svahu, když bude dítko v rukou učitele. Parkoviště tam údajně jsou dole i nahoř, to je prý lepší. Prosím poraďte, popřípadě jestli má někdo podobně " postižené " dítko, nechcete to vyzkoušet ?
díky jitka:)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: michal a jitka, Bobik, Jarda a Iveta, Mila, Sarka
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 17
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025